Öncesinde Kahramanmaraş ardından Hatay’da yaşanan depremlerin ardından liglere ara verilmişti. Birçok kulübün teknik heyet ve oyuncularını kaybettiği felaketin ardından TFF yaptığı açıklama ile BAL’ne dönüş takvimini 4-5 Mart olarak belirlemişti.

Maçların 1 ayı bulan ertelenmesi sebebiyle Türkiye Futbol Federasyonu, Bölgesel Amatör Ligde 17-20 Hafta maçını hafta oynatacak.

14. grupta mücadele eden temsilcilerimizden Yalovaspor ve Altınova Belediyespor hafta sonunda oynayacağı karşılaşmalarla 2022-2023 sezonu mesaisine yeniden başlayacaklar. 16. Haftanın ardından Yalovaspor 8 Mart Çarşamba günü Akhisar Demirspor’u ağırlayacak. Ancak Yeşil Kırmızılı temsilcimiz rakibinin ligden çekilmesi nedeniyle bu maçı hükmen 3-0 kazanacak. Altınova Belediyespor ise İstanbul deplasmanında Osmaniye İstiklalspor’la karşı karşıya gelecek. Temsilcilerimizin bir diğer hafta içi mesaisi ise 20. Haftada olacak. 22 Mart Çarşamba günü oynanacak maçlar kapsamında Yalovaspor İstanbul deplasmanında Feriköy’e konuk olacak. Altınova Belediyespor ise evinde Cankurtaran takımını ağırlayacak.

BAL’da Hafta İçi Maç Oynanacak (4)BAL’da Hafta İçi Maç Oynanacak (2)BAL’da Hafta İçi Maç Oynanacak (3)

Editör: Uğur TEZCAN