Puanını 45’e yükselten Gebzespor liderliğini bu haftada sürdürdü. Kocaeli temsilcisini 1 puan farkla 44’er puanla İnegöl Kafkas Gençlikspor ve Altınova Belediyespor takip etti. Küme düşme hattını 0 puana sahip ligden çekilen Akhisar Demirspor ve 7 puanda kalan Gebze Tayfunspor oluşturdu.

19. hafta maçları kapsamında Yalova Atatürk Stadyumunda Gebze Tayfunspor’la kozlarını paylaşan Yalovaspor rakibini Furkan Toker’in golüyle 1-0 devirdi. İstanbul’da Nişantaşıspor’a konuk olan Altınova Belediyespor zorlu deplasmandan Emirhan Çolak’ın şık golüyle evine 1-0’lık galibiyetle döndü.

İstanbul derbisinde Cankurtaran ile Feriköy kozlarını paylaştı. Mücadeleyi deplasman ekibi Emirhan Özdemir’in son dakikalarda kaydettiği golle 1-0 kazandı.

Şampiyonluğa oynayan İnegöl Kafkas Gençlikspor seyircisi önünde Kavacık engelini Ömer Faruk Boz ve Hasan Öztürk’ün golleriyle aştı. Lider Gebzespor sahasında Nilüfer Belediyesi Futbol Kulübü ile kozlarını paylaştı. Zorlu 90 dakikayı Kocaeli ekibi Berk Kulalı, Ali Şentürk ve Berke Tulpar’ın golleriyle 3-0 kazandı.

Osmaniye İstiklalspor ile Kullar 1975 Spor 3-3 berabere kaldı. Ev sahibi ekibin gollerine Adem Aydın, Emre Şeker ve Atakan Kırat imzasını atarken, konuk ekibin sayıları Ufuk Gülez(2) ve İlker Avşeren kaydetti.

Bölgesel Amatör Lig 14. Grupta 20. Hafta maçları 22 Mart Çarşamba günü oynanacak ve tüm maçlar 14:00’da başlayacak.

BAL’da Temsilcilerimizle Yüzümüz Güldü (1)BAL’da Temsilcilerimizle Yüzümüz Güldü (2)

Editör: Uğur TEZCAN