2022-2023 futbol sezonu Yalova Süper Amatör Kümede 13. Haftanın ardından Kahramanmaraş ve Hatay’da yaşanan depremler nedeniyle ara verilmişti. Ülkemizi yasa boğan deprem felaketi nedeniyle durdurulan spor organizasyonları sonrası normalleşme süreciyle birlikte futbol müsabakaları da kalığı yerden devam edecek.

Negmar Tavşanlı Belediyespor ile 2-2 berabere kalarak liderliği Çınarcık Belediyespor’a devreden Yeşilovaspor’da kulüp başkanı Yalçın Oruç, kalan haftalarla ilgili iddialı konuştu.

“Takımımıza güvenimiz tam”

Arayı iyi değerlendirdiklerini belirten Başkan Oruç, “Ülkemizi ve milletimizi yasa boğan deprem felaketinin yaralarını hep birlikte sarmaya çalışıyoruz. Deprem nedeniyle liglere verilen arada takımımız sıkı bir antrenman temposundan geçti. İçimizde her ne kadar bir burukluk olsa da hayat bir şekilde sürüyor ve biz de spor camiası olarak liglere kaldığımız yerden devam edeceğiz. Hafta sonu oynanacak maçlarla birlikte başlayacak Süper Amatör Küme’nin 14.haftasında Hersekspor deplasmanına çıkacağız. 4 Mart Cumartesi günü Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu’nda oynanacak mücadeleye tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. Bu mücadeleyi kazanarak tekrar lider olacağız. Bunu başaracak güçteyiz. Ligimiz uzun maraton. Ancak şuanda bu maratonda namağlup tek takım biziz. Bu unvanımızı sezon sonuna kadar sürdürüp mutlu sona ulaşacağımızdan kimseni şüphesi olmasın. Takımımıza güvenimiz tam. Taraftarlarımızın da destekleriyle Yeşilovaspor’umuzu layık olduğu yerlere getireceğiz” şeklinde konuştu.

Editör: Uğur TEZCAN