İlimizde 1996 yılında kurulan TÜFAD Yalova Şubesi’nin kurucuları arasında yer alan Özliman yapılacak kongrede aday olmayacağını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. 13 Haziran Perşembe günü gerçekleştirilecek kongre için ilk adaylığını açıklayan isim ise şu sıralar Yalova Çağlarspor’u çalıştıran ilimizin deneyimli ve başarılı antrenörlerinden Turan Çağlar oldu.

“Veda Zamanı”

Ayrılık açıklamasında Türkiye Faal Futbol Antrenörleri Derneği(TÜFAD) Yalova Şubesi Başkanı Mütahir Özliman, ”Veda zaman 1996 yılında kurucusu olduğum 1998 yılından itibaren onur ve gurur ile başkanlığını yaptığım Türkiye Futbol Antrenörleri derneği Yalova Şube Başkanlığı görevime veda ediyorum. Başta merhum Sami Bahçekapılı olmak üzere bu yolu benim ile birlikte yürüyen yol arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Sevgi ve saygılarımla” ibarelere yer verdi. 

“Hizmetin en iyisini yapacağıma inandığım için adayım”

Yalovalı Raketler Bulgaristan Yolcusu Yalovalı Raketler Bulgaristan Yolcusu

Özliman’ın ayrılık açıklaması sonrasında adaylığını açıklayan deneyimli spor adamı Turan Çağlar, ”Mütahir Özliman Hocamın aday olmayacağı ve tek liste şeklinde oluşacak hizmetin en iyisini yapacağıma inandığım TÜFAD Yalova Şubesi başkanlığına adayım. Tüm meslektaşlarıma duyurulur” paylaşımında bulundu.
 

Editör: Arda Yavuz