Ziyarete ilişkin yapılan açıklamada, “Kadıköy Belediye Başkanımız Mehmet Şahin ve Başkan Yardımcımız Gökçen Şahin Eroğlu, Kadıköy İlköğretim Okulu Müdürü Umut Sapan ve Müdür Yardımcımız Abdurrahman Hocamızı ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi. Görüşmede Belediye Başkanımız Mehmet Şahin, yeni eğitim ve öğretim yılı için okulumuzun ihtiyaçları hakkında bilgi alarak, Müdürlerimiz ile istişarelerde bulundu. Ziyaret sonunda Başkanımız Mehmet Şahin ve Başkan Yardımcımız Gökçen Şahin Eroğlu, Kadıköy İlköğretim Okulu Müdürü Umut Sapan’a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıklı ve başarılı bir öğretim yılı diliyoruz” denildi.

Esvet Sabri Aytaşman Özel Eğitim Meslek Okulu’na Ziyaret

Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin ve Başkan Yardımcısı Gökçen Şahin Eroğlu, Yeni eğitim öğretim yılı başlangıcında beldede bulunan Esvet Sabri Aytaşman Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Ali Varelci ve değerli eğitimcileri ziyaret etti. Görüşmede Belediye Başkanı Mehmet Şahin, “Yeni eğitim öğretim yılının, başta geleceğimizin teminatı evlatlarımıza, onları öz evladından ayırmayan öğretmenlerimize ve üzerlerine titreyen velilerimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi. Ziyaret sonunda, Belediye Başkanı Mehmet Şahin ve Başkan Yardımcısı Gökçen Şahin Eroğlu, misafirperverliklerinden dolayı Okul Müdürü Ali Varelci’ye teşekkür etti.

75. Yıl Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’na Ziyaret

Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin ve Başkan Yardımcısı Gökçen Şahin Eroğlu, 75.Yıl Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Mahmut Kaya’yı ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi. Görüşmede, bölgedeki eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında istişarelerde bulunuldu. Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Mehmet Şahin ve Başkan Yardımcısı Gökçen Şahin Eroğlu, yeni eğitim ve öğretim dönemi için hayırlı olsun dileklerini ileterek misafirperverliklerinden dolayı Okul Müdürü Mahmut Kaya’ya teşekkür etti.

75. Yıl Ziya Gökalp İlköğretim Okulu’na Ziyaret

Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin ve Başkan Yardımcısı Gökçen Şahin Eroğlu, beldede bulunan 75. Yıl Ziya Gökalp İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Yeni eğitim öğretim dönemi için hayırlı olsun dileklerini ileten Belediye Başkanı Mehmet Şahin ve Başkan Yardımcısı Gökçen Şahin Eroğlu, ziyaret sonunda Okul Müdürü Adem Aykan’a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Ziyaret

Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin ve Başkan Yardımcısı Gökçen Şahin Eroğlu, yeni eğitim öğretim yılının başlangıcında beldede bulunan TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Yeni eğitim öğretim dönemi için hayırlı olsun dileklerini ileten Belediye Başkanı Mehmet Şahin ve Başkan Yardımcısı Gökçen Şahin Eroğlu, görüşmede bölgedeki eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında istişarelerde bulundu. Ziyaret sonunda TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okulu Müdürü Ercan Gökkaya’ya misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ettiler.

baskan-yalova-okul-ziyaret (4)baskan-yalova-okul-ziyaret (5)baskan-yalova-okul-ziyaret (1)

Editör: Rümeysa Şahin