Mimar Sinan Caddesi’nde bulunan esnafları tek tek ziyaret eden Başkan Tutuk’a, belediye meclis üyesi adayları ve Cumhur İttifakı Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Munip Namal da eşlik etti.

Yalova Ak Parti Belediye Baskan Aday Bbp Mimar Sinan Cadde Esnaf Ziyaret (2)Esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlar ile bir araya gelerek Ramazan ayını kutlayan, esnaflara hayırlı ve bol kazançlar dileyen Başkan Tutuk; “Esnaf ve sanatkarlarımızı ziyaretlerimize devam ediyoruz. Esnaf ziyaretlerimiz sırasında cadde ve sokaklarımızda karşılaşmış olduğumuz vatandaşlarımızla selamlaşıyor talep ve isteklerini dinliyoruz.

Becan’dan Başkanlara Ziyaret Becan’dan Başkanlara Ziyaret

Yalova Ak Parti Belediye Baskan Aday Bbp Mimar Sinan Cadde Esnaf Ziyaret (4)Esnaflarımızın ise bize iletmiş oldukları vatandaşlarımız gibi talep ve istekleri ortak akıl içerisinde çözmek için çalışıyoruz. Bugün Mimar Sinan Caddemizde esnafımızla bir araya geldik. Mübarek olan Ramazan aylarını kutladık ve hayırlı işler temennisinde bulunduk.

Yalova Ak Parti Belediye Baskan Aday Bbp Mimar Sinan Cadde Esnaf Ziyaret (3)Her ne kadar esnafımız ile sohbet esnasında çay ve kahvelerini içemesek bile bunu Ramazan’dan sonrasına bırakarak sözünü aldık. Şehrimizi vatandaşlarımızla, esnafımızla, 7’den 77’ye herkesin talep ve önerilerini alarak güzel ve yaşanabilir bir şehir haline getireceğiz” dedi.

Yalova Ak Parti Belediye Baskan Aday Bbp Mimar Sinan Cadde Esnaf Ziyaret (6)

Editör: Arda Yavuz