Güleç, Yerel Seçimi Kazanan Belediye Başkanlarını Ziyaret Etti Güleç, Yerel Seçimi Kazanan Belediye Başkanlarını Ziyaret Etti

yalova-belediye-baskan-mirac-kandil-simit-lokum-dagitim-ikram (5)İlk olarak 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen kandil simidi dağıtımına Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk katılarak vatandaşlara kandil simidi ikram etti.  Akşam yatsı namazından sonra Yalova Beleyesi ekipleri tarafından Merkez Cami önünde lokum ve kandil simidi dağıtımına devam edildi.

yalova-belediye-baskan-mirac-kandil-simit-lokum-dagitim-ikram (4)Miraç Kandili nedeniyle vatandaşımızla bir araya geldik” diyen Başkan Tutuk; “Kandiller sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberliğin en güzel yaşandığı, manevi dünyamızın aydınlandığı en özel günlerdendir. Bu bağlamda üç aylar içerisinde idrak edeceğimiz mübarek gecelerden birisi olan Miraç Kandil’ine erişmenin sevinç ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Yalovalı hemşehrilerimiz ve aziz milletimiz olmak üzere tüm İslam âleminin Miraç gecesini tebrik ediyorum ve birlik ve beraberliğimizin devam edeceği nice kandiller diliyorum” dedi.

Miraç kandili vesilesiyle vatandaşla bir araya gelip ikramda bulunan Başkan Tutuk’a vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirip, teşekkür etti.

yalova-belediye-baskan-mirac-kandil-simit-lokum-dagitim-ikram (1)yalova-belediye-baskan-mirac-kandil-simit-lokum-dagitim-ikram (2)

Editör: Arda Yavuz