Yalova Ak Parti Belediye Baskan Yerel Secim Kurum Ziyaret Tarim Iskur (5)Yalova Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Başkan Adayı Mustafa Tutuk, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz, Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek ve teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleştirdikleri kurum ziyaretlerinin diğer durağı İŞKUR oldu. Tüm birimleri itina ile gezen heyet, personele işlerinde başarılar ve kolaylıklar temennisinde bulundu. İŞKUR’un ardından Başkan Tutuk ve teşkilat mensupları, Yalova İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu.

 Yalova Ak Parti Belediye Baskan Yerel Secim Kurum Ziyaret Tarim Iskur (7)Kamu kurum ve kuruluşlarıyla her zaman işbirliği içinde olduklarını belirten Başkan Tutuk; “Kamu kurum ve kuruluşları şehrimizin bel kemiğidir. Ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimizle her zaman halkın yararına olacak faydalı işler yapmak için çalışıyoruz. Ziyaretlerimizde istişarede bulunarak bağlarımızı güçlendiriyoruz. Yalova’mıza katkı sağlaması amacıyla attığımız her adımda kurum ve kuruluşların desteğini arkamızda hissediyoruz. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde şehrimizi hak ettiği noktaya getireceğiz” dedi.  

Memleket Partisi Kurultay Sürecini Başlattı Memleket Partisi Kurultay Sürecini Başlattı

Yalova Ak Parti Belediye Baskan Yerel Secim Kurum Ziyaret Tarim Iskur (9)Yalova Ak Parti Belediye Baskan Yerel Secim Kurum Ziyaret Tarim Iskur (8)

Editör: Arda Yavuz