Yalova Belediye Meclisi Üyesi Adayı Mehmet Fatih Mazı’nın organizasyonu ile Broklyn Cafe’de düzenlenen buluşmaya, Başkan Mustafa Tutuk’un yanı sıra; AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, Milletvekili Meliha Akyol, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz, MHP İl Başkanı Ahmet İhsan Güldoğan ile başkan yardımcıları ve belediye meclis üyesi adayları da katıldı. Buluşmada, Siirtli iş adamları ve bürokratlar da yer aldı.

Başkan Güçlü’den Muhtarlara Çıkarma Başkan Güçlü’den Muhtarlara Çıkarma

Yalova Ak Parti Mhp Belediye Baskan Il Baskan Siirt Kahvalti Hemseri Bulusma (3)Bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve bundan sonra yapılacak projelerden bahseden Başkan Tutuk, seçim için de destek istedi.

Başkan Tutuk, “Uzun yıllardır birbirimize güvenerek, severek, sayarak, huzur içerisinde bir arada yaşadığımız farklı illerden gelen onlarca hemşehrimizi, bu şehre değer katan kültürler olarak görüyoruz ve bu kültürleri de muhafaza etmek en önemli gayelerimiz içerisinde yer alıyor. Yaptığımız ziyaretlerle olsun, hemşehri buluşmaları ve etkinliklerle olsun bu gayretimizi en iyi sizler görüyorsunuz. Şehrimizi daha yaşanabilir hale getirmek için büyük bir uğraş içerisindeyiz. Hiçbir sorun yaşamadan 4 senedir işlerimizi, kaynaklarımızı, çoğu zaman aklımızı da birleştirerek sizlerin görüşlerini de işin içine katarak bu şehre büyük bir değişim ve dönüşüm yaşatıyoruz. 14 mahallemizde de yatırımlarımız sürüyor. Şehrimizin hak ettiği yatırımlara kavuşabilmesi için sizlerin de desteğiyle durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Yalova Ak Parti Mhp Belediye Baskan Il Baskan Siirt Kahvalti Hemseri Bulusma (1)“Her zaman hemşehrilerimizle iç içe, yüz yüze, gönül gönüle olmaya özen gösterdik” diyerek sözlerini sürdüren Tutuk, “Bizler, başkaları gibi sadece sandık ufukta belirince hemşehrisini hatırlayanlardan, vatandaşın kapısını çalanlardan olmadık. Kapısı çalınmadık ev, hali hatırı sorulmadık insanımızı bırakmamak için elimizden geleni yapmaya özen gösterdik. Bu hassasiyetimizi de devam ettireceğiz. Bugün buradaki samimi ortamımız içerisinde sizlerle şehrimizi değerlendirdik. Hem şehrin nabzını tuttuk, hem de sizlerin hassasiyetlerini ilk ağızdan öğrenme imkânı bulduk. Belli başlı projelerimiz hakkında sizleri bilgilendirdik. Sizlerin de desteğiyle inşallah önümüzdeki dönemde de hep birlikte Yalova’mızı hak ettiği hizmetlerle buluşturmayı sürdüreceğiz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Muhabbetimizi, dayanışmamızı daim kılsın” dedi.

Yalova Ak Parti Mhp Belediye Baskan Il Baskan Siirt Kahvalti Hemseri Bulusma (4)

Editör: Arda Yavuz