Yalova Belediyesi tarafından başlatılan altyapı çalışmasında; Vatan Caddesi üzerinde bulunan kanalizasyon ve yağmursuyu hatları yenileniyor. Birçok noktada yağmur suyu çalışmasını bitiren ekipler, içme suyu altyapısı için de çalışmalarını sürdürüyor. Mevcut altyapıda yer alan 200’lük borular, 400’lük kanalizasyon ve bölgesine göre 600'lük yağmursuyu borularıyla değiştiriliyor.

Başkan Tutuk, “Az Laf Çok İş”

Süreç hakkında bilgi veren Başkan Mustafa Tutuk, “Göreve geldiğimiz günden beri çalışmalarımızı halkımızın yararına en iyi şekilde nasıl sağlarız, diye düşünerek uygulamaya geçirdik. Bağlarbaşı Mahallesi Vatan Caddesi’nde ekiplerimiz, en başta boruların asbestli olduğunu, ilerleyen süreçte de özellikle kentsel dönüşüm çalışmasının tamamlanması ile birlikte nüfus yoğunluğunun artacağını ön görerek değişmesi gerektiğini belirttiler. Bu tespitin ardından çok zaman geçmeden cadde üzerinde çalışmalarımıza başladık. Vatan Cadde’mizde ana isale hattının yanı sıra içme suyu hattı, kanalizasyon hattı ve yağmur suyu hatlarını da yeniliyoruz. Caddemizin altyapısı komple tek seferde yenileniyor. Kısa sürede tamamlanacak olan altyapı çalışmalarının ardından bir de burada asfaltlama ve kaldırım çalışması yapacağız. Ben hemşehrilerime sabırları nedeniyle teşekkür ediyorum. Az laf çok iş diyorum” şeklinde konuştu.

Esnaf ve hemşehrileri ile yer yer bir araya gelen Başkan Tutuk, konunun ehemmiyeti hakkında vatandaşlara tek tek bilgiler vererek süreç ile ilgili sabırlı olmaları ricasında bulundu.

Yurtta ve Yalova’da Hava Durumu Yurtta ve Yalova’da Hava Durumu

yalova-belediye-su-kanalizasyon-temizlik-calisma (3)yalova-belediye-su-kanalizasyon-temizlik-calisma (4)yalova-belediye-su-kanalizasyon-temizlik-calisma (2)

Editör: Arda Yavuz