Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, her Ramazan Ayı’nda olduğu gibi bu yılda şehit aileleri ve gazilerle iftar yemeğinde bir araya geldi. Şehit aileleri, gaziler ve aileleriyle iftar programında buluşan Belediye Başkanı Tutuk, “Bu ülkede, bu bayrağın altında hür yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Onlara büyük şükran duyuyoruz” dedi.

Yalova Belediye Baskan Al Parti Sehit Gazi Aile Ramazan Aile (3)Yalova Belediyesi’nin düzenlediği iftar programına; Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü,  Yalova Muharip Gaziler Derneği Başkanı Şakir Güner, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şubesi Başkanı Özcan İla, Şehit Aileleri Yardımlaşma Sosyal Kültürel ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Aydın, derneklerin yönetim ve üyeleri katıldı.

Düzenlenen iftar programında, Başkan Tutuk, Vali Dr. Hülya Kaya ve İl Başkanı Güçlü, masaları tek tek dolaşarak davetlilerle sohbet etti.

Yalova Belediye Baskan Al Parti Sehit Gazi Aile Ramazan Aile (2)Tutuk, “Onlara Büyük Şükran Duyuyoruz”

Başkan Tutuk, iftar öncesi yaptığı konuşmasında; “Mübarek Ramazan ayında sizlerle iftarda buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Biz bu iftar sofrasında bir arada rahat bir şekilde oruçlarımızı açabiliyorsak onların sayesinde açıyoruz. Bu ülkede, bu bayrağın altında hür yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Onlara büyük şükran duyuyoruz. Rabbim tüm şehitlerimizin ve ahirete göç etmiş gazilerimizin derecelerini ali eylesin. Yaşayan gazilerimize de sağlık ve afiyetler versin. Bu ülke için canını seve seve veren herkese minnettarız” dedi.

Saadet Partisi İl Divan Toplantısını Gerçekleştirdi Saadet Partisi İl Divan Toplantısını Gerçekleştirdi

Yalova Belediye Baskan Al Parti Sehit Gazi Aile Ramazan Aile (4)Tutuk, “Sizler İçin Ne Yapsak Azdır”

“Bu güzel Ramazan akşamında, dualarımız birlik, beraberlik için, felaketlerin olmadığı bir gelecek için, toplumumuzun refahı için, bolluk bereket için ve aydınlık yarınlar için olsun” diyerek sözlerine devam eden Tutuk, “Ben, bize şehitlerimizin yadigârı olan tüm şehit ailelerine ve gazilerimize sağlıklı bir yaşam diliyorum. Allah oruçlarımızı kabul etsin. Yeni dönemde de inşallah derneklerimizle gönül gönüle verip yapılacak çalışmalarla ilgili istişare içinde olmaya devam edeceğiz. Kuşkusuz sizler için ne yapsak azdır” şeklinde konuştu.

Editör: Arda Yavuz