13 Haziran Perşembe günü yapılacak kongre için ilk başkan adaylığını Turan Çağlar açıklarken, bu kez Yalova futbolunun en önemli isimlerindne Bayram Koçgündüz’de TÜFAD Yalova Şubesi Başkanlığı için adaylığını sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla duyurdu.

“Tüm Bilgi ve Birikimimi Yeşil Yalova FK İçin Kullanacağım” “Tüm Bilgi ve Birikimimi Yeşil Yalova FK İçin Kullanacağım”

“26 yıl sonra gelen veda”

1998 yılından itibaren Türkiye Faal Futbol Antrenörleri Derneği(TÜFAD) Yalova Şubesi Başkanlık koltuğunda oturan Özliman, ”Veda zaman 1996 yılında kurucusu olduğum 1998 yılından itibaren onur ve gurur ile başkanlığını yaptığım Türkiye Futbol Antrenörleri derneği Yalova Şube Başkanlığı görevime veda ediyorum. Başta merhum Sami Bahçekapılı olmak üzere bu yolu benim ile birlikte yürüyen yol arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Sevgi ve saygılarımla” açıklamasıyla ayrılığı duyurmuştu.

“Türk ve Yalovaf futboluna hizmet için varım”

Yalovaspor’la elde ettiği başarılarla dikkat çeken sonrasında Altınova Belediyespor, Çiftlikköy Belediyespor ve Sultaniyespor’da görev yapan Bayram Koçgündüz, “Yalova ve Türk futboluna hizmete devam edebilmek için Yalova TÜFAD Başkanlığı’nın 13 Haziran Perşembe günü yapılacak kongresinde başakn adayıyım. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin” açıklamasıyla başkan adaylığını kamuoyuyla paylaşmış oldu.

“Hizmetin en iyisini verebilmek için aday olmuştu”

Turan Çağlar, ”Mütahir Özliman Hocamın aday olmayacağı ve tek liste şeklinde oluşacak hizmetin en iyisini yapacağıma inandığım TÜFAD Yalova Şubesi başkanlığına adayım. Tüm meslektaşlarıma duyurulur” paylaşımında bulundu.

Editör: Arda Yavuz