Tenis Tutkunlarını Bir Araya Getiren Masters Turnuvası Başlıyor Tenis Tutkunlarını Bir Araya Getiren Masters Turnuvası Başlıyor

Sedat Sanır yönetiminde bu sezon başarılı sonuçlara imza atan Yeşil Kırmızılılar, 11. Hafta kapsamında Gölcük Kadın Futbol Kulübü’nü ağırlayacak. 6 Nisan Cumartesi günü Amatör Saha-2’de oynanacak karşılaşma saatler 12:00’ı gösterdiğinde start alacak. Grubun zirvesini yakından ilgilendiren 90 dakikada Yalova’nın tecrübeli hakemlerinden Ramazan Karahasan düdük çalacak. 
Yalovaspor Kiz Golcuk Idmanocagi Mac Futbol (2)Karahasan’ın yardımcılıklarını Muhammet Velat Evran ve Hilmi Tunahan Gökçe üstlenecek. Kritik mücadele öncesinde Yalovaspor 10 puan ve averajla dördüncü sırada, Gölcük İdmanocağı 23 puanla ikinci sırada bulunuyor.
Yalovaspor Kiz Golcuk Idmanocagi Mac Futbol (3)Sezonun ilk yarısında Kavaklı Stadında oynanan mücadeleyi Yeşil Kırmızılı ekibimiz, Zeynep Azra Aygün’ün golüyle 1-0 kazanmıştı.
13. grubun 11. Haftasında ayrıca Eskişehir Öncü Spor ve Gençlik-Karamürsel Belediyespor, Bursa Ufukspor-Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Bursa Soğanlıspor-Karşıyaka Koleji kozlarını paylaşacak.

Editör: Arda Yavuz