Tokmak Yedi Golle Taraftarları Coşturdu Tokmak Yedi Golle Taraftarları Coşturdu

Amatör Saha-1’in ev sahipliği yaptığı nefes kesen 90 dakikaya Turan Çağlar’ın öğrencileri 3-1 kazandı. 3 maç sonra galip gelen Lacivert Beyazlı ekipte galibiyet golleri İlke Çandar, Serdar Bora ve Yasin Göksu’dan geldi. Galibiyet serisi son bulan Gençlerbirliği’nin tek sayısına Kerem Sümer imzasını attı.
Amatör Saha-1’deki karşılaşmada Oğuz Kaan Akçan düdük çalarken, Fatih Çetin ve Ufuk Biler yardımcılıklarını üstlendi. Müsabaka tempolu başladı. 16. Dakikada Yalova Çağlarspor’da Vedat’ın kullandığı serbest vuruşu İlke Candar kafa vuruşuyla ağlarla buluşturdu. Bu gol mücadelenin ilk yarı skorunu da belirledi.
İkinci yarıya da etkili başlayan taraf skor avantajını da elinde bulunduran Çağlarspor oldu. 66. Dakikada ki kontra atakta Bünyamin Kırali’nin pasında ceza sahası içinde topla buluşan Serdar Bora klasına yakışır bir vuruşla golü atarak farkı 2’ye çıkarttı. 90+1. Dakikada Gençlerbirliği Kerem Sümer’le golü bulup umutlandı. 2-1 sonrasında çabuk reaksiyon veren Turan Çağlar’ın ekibi Yasin Göksu’yla golü bularam mücadeleden 3 puanla ayrılmayı başardı.

Yalova Genclerbirligi Caglarspor Futbol Galibiyet Gol (2)

Editör: Arda Yavuz