Gönüllü eğitmen Neslihan Arzu Keteci öncülüğünde Yeni Yaşam Engelliler Derneği üyelerine, ‘Çakıltaşı ile Resim’ isimli kurs veriliyor. Tamamen gönüllü olarak kursu üstlenen eğitmen Neslihan Arzu Keteci, her Çarşamba İstanbul’dan Yalova’ya gelerek dernek üyeleri ile buluşuyor. Dernek üyeleri, yaptıkları eserleri Haziran ayında sergi ile taçlandırmak istiyorlar.

‘Böyle bir projede yer almaktan mutluluk duyuyorum’

Kursla ilgili konuşan eğitmen Neslihan Arzu Keteci, “Yalova Yeni Yaşam Engelliler Derneği bünyesinde, başladığımız derslerle de bir sosyal sorumluluk projesinde yer almanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu derneğin çalışmalarını gördükçe, hele de çocuklarla gerçekten çok özel bir bağ kurarak kendini buraya adayan Lale hanımı izledikçe, kendimi sorguladım. Bana bu fırsatı veren başta kıymetli büyüğüm Lale Dondurmacı olmak üzere dernek yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Teşekkür etti

Böyle bir sosyal sorumluluk projesine duyarlılık gösterdiği için eğitmen Keteci’ye teşekkür eden Dondurmacı, “Hocamız her Çarşamba İstanbul’dan kalkıp, Yalova’ya geliyor. Böyle güzel bir kursu dernek üyelerimizle buluşturduğu için oldukça memnunuz. Engelli çocukları ile ilgilenen annelerimizin de motivasyon ve rehabilitasyona ihtiyacı var. Çocuklarımız burada oyalanırken, annelerimizde kursta maharetlerini sergiliyorlar” ifadelerini kullandı.

Editör: Rümeysa Şahin