31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala Yalova’dan Belediye Başkanlığı seçimlerine girecek partiler ve adayları çalışmalarına devam ediyor. Bu isimlerden biri olan Gelecek Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Kürşat Emre Çandır, adaylığı en erken açıklanan isimlerden biriydi.

Özyiğit, Vali Yardımcısı Olarak Atandı Özyiğit, Vali Yardımcısı Olarak Atandı

Yalova Gelecek Parti Belediye Baskan Aday Secim Calisma Istanbul Cadde (1)Gelecek Partisi tarafından ismi öne sürüldükten sonra çalışmalarına ara vermeyerek devam eden Çandır, resmi sosyal medya hesabından projelerini Yalovalılara duyurmuştu.

Yalova Gelecek Parti Belediye Baskan Aday Secim Calisma Istanbul Cadde (4)Açıkladığı projeleri gerçekleştirdiği esnaf ve vatandaş ziyaretleri ile anlatmaya devam eden Çandır’ın son adresi İstiklal Caddesi oldu. Beraberindeki Gelecek Partisi Yalova İl Yönetimi’nden isimlerle birlikte cadde boyu seçim çalışması gerçekleştiren Çandır Yalova için düşündüğü projelerin olduğu broşürleri vatandaşlara verdi ve Mahalli Genel Seçimleri için destek istedi.

Yalova Gelecek Parti Belediye Baskan Aday Secim Calisma Istanbul Cadde (5)Çandır çalışmalar sırasında bir sürprizle de karşılaştı. Cadde’deki kahvehanelerde vatandaşlarla buluşan Çandır, eşinin babasıyla karşılaştı. Kayınpederinden oy sözü olan Çandır, o keyifli anları resmi sosyal medya hesabından paylaştı. 
Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Yalova Gelecek Parti Belediye Baskan Aday Secim Calisma Istanbul Cadde (6)

Editör: Arda Yavuz