BAŞKAN SİLPAGAR, “ÇİFTLİKKÖY’ÜN BİR ADIM ÖTEYE GİTMESİ İÇİN ÇALIŞTIK”

Başkan Silpagar, mecliste yaptığı son konuşmada, “Güzel geçti beş yıl geçti fakat bu beş yıl içerisinde en zorlandığımız aylar korona aylarıydı. O korona aylarında Allah razı olsun yine toplandık, Çiftlikköy’de bir karara vardık. Meclisimizden çıkan kararlar genelde oybirliğiyle çıktı. Bazen oy çokluğuyla çıktı, işte bizden kabul eden olmadı, sizden kabul eden olmadı, onlar da fikirleri öyle olduğu için. Yani demokratik bir dönem geçirdik. 5 yıl birlikte çalıştığımız değerli meclis üyelerimize belediye başkanı olarak kendi adıma ve Çiftlikköy halkı adına teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Çiftlikköy’ün bir adım daha öteye gitmesi için çalıştık. Bu arada benim personelim sağ olsunlar ellerinden gelen her türlü gayreti gösterdiler çalıştılar. Sizlerin huzurunda bütün müdürlerime, çalışanlarıma, teşekkürlerimi sunuyorum. Bu son meclisimiz, onlara da Allaha ısmarladık diyorum. Bu belediyecilik süresinde ben iki şeye çok dikkat ettim. Aziz Milletimiz ve Devletimiz, Devlet-i Aliyyemiz. Her zaman yaşadığım sürece yanında olmaya yemin etmişiz, doğuştan yemin etmişiz. Dolayısıyla Allah Aziz Milletimize, Aziz Devletimize zeval vermesin ve müreffeh seviyeye gelsin ve gelecektir, ona da inancımız tam. Allah birlik beraberliğimizi de bozmasın.” diye konuştu.

Çiftlikköy’de 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı Çiftlikköy’de 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Ali Murat Silpagar Meclis Son Oturum (4)ERTUNA, “BU 5 SENE İÇİN ONUR VE GURUR DUYUYORUM”

AK Parti Grup Başkanı Ayşe Ertuna da grubun adına yaptığı konuşmada, “Son meclisimizde ve bundan önceki 5 yılda verdiğimiz kararların güzel ilçemiz Çiftlikköyümüz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ben şahsen ve AK Parti grup başkanı olarak grubumuz adına Belediye Başkanımız Ali Murat Silpagar’la, değerli meclis üyesi ve belediye personeli arkadaşlarımızla geçirdiğimiz bu 5 sene için onur ve gurur duyuyorum, kendisiyle yol arkadaşlığı yaptığımız için. Bugüne kadar ki mesai arkadaşlığı yaptığımız süreçteki ilişkilerimizden belediyeye kattıklarımızdan, Çiftlikköyümüze ve Meclisimize kattıklarımızdan dolayı da başta ağabeyimiz, babamız gibi gördüğümüz Değerli Belediye Başkanımız Ali Murat Silpagar’a ve tüm belediye meclisi üyesi arkadaşlarıma teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. İstemeyerek de olsa bir arkadaşımızın kalbini gönlünü kırdıysak da onlardan da af diliyorum. Sizler de bizlere hakkınızı helal edin. 1 Nisan itibariyle de yeni göreve başlayacak olan belediye başkanı ve yönetimine de şimdiden başarılar diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun, her şey Çiftlikköy için sevgiyle olsun, teşekkür ediyorum” dedi.

Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Ali Murat Silpagar Meclis Son Oturum (1)Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Ali Murat Silpagar Meclis Son Oturum (3)

Editör: Arda Yavuz