yalova-ciftlikkoy-tema-gop-su-varlik-egitim (2)TEMA Vakfı Çiftlikköy İlçe Sorumlusu Necla Güner, Vakıf çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Güner, TEMA saha faaliyet programları kapsamında geçtiğimiz günlerde Gaziosmanpaşa İlkokulu öğrencilerine Yavru TEMA eğitimi verdi.

Güner GOP ilkokulu 2-A , 2-B,2-C,2-E,2-F,2-G sınıflarına Su Varlıklarını tanıttı ve Suyun Önemi ve Suyumuzu korumak için neler yapmalıyız konularında öğrencilere sunum yaptı. Güner sunumunda “Doğayı herkes seviyor, artık doğayı sevenden çok, koruyan bireylere ihtiyaç olduğunu ve artık bugün yaptığımız doğrular sayesinde çocuklarımıza güzel bir dünya bırakabiliriz. Bugün yaptıklarımız geleceğin dünyasını şekillendireceğini unutmayalım” dedi.

yalova-ciftlikkoy-tema-gop-su-varlik-egitim (1)GOP ilkokulunda ayrıca TEMA Vakfının SIFIR ATIK projesinin de 3-B sınıfı öğretmeni Saniye Özcan tarafından uygulandığını ifade eden Güner, öğrencilere Sıfır Atık hakkında da eğitim verdi.

Yusuf Ziya İlkokulu’ndan Renkli 23 Nisan Gösterisi Yusuf Ziya İlkokulu’ndan Renkli 23 Nisan Gösterisi

Öğrenciler sunumu ilgiyle takip ederken, Necla Güner Okul Müdürü Süleyman Şafak ve Müdür Yardımcısı Sedat Kar ve Fatih Koçoğlu’na destekleri ve ilgi alakaları için teşekkürler etti.

Necla Güner, GOP İlkokulu 2-A Sınıf öğretmeni Gökçe Sevik Kutrup, 2-B Neşe Arslan,2-C Şule Öztürk, 2-E Nilgün Ak, 2-F Nurcan Akyol, 2- G Derya Başer  Öğretmenlerin TEMA Vakfının Doğa Eğitim ve Yavru Tema programına katılım sağlayarak gönüllü olarak eğitim verdiklerini ifade ederek bu duyarlılıklarından ötürü öğretmenlere de ayrıca teşekkür etti.

yalova-ciftlikkoy-tema-gop-su-varlik-egitim (3)

Editör: Arda Yavuz