24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Çiftlikköy’de öğretmenler adına 100 adet defne ve fıstık çamı dikimi 100 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi. 500 Evler Mahallesi’nde oluşturulan 100.Yıl Eğitim Hatıra Ormanı için gerçekleştirilen fidan dikimine Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin’in yanı sıra Çiftlikköy Belediye Başkan Vekili Hamit Akbulak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Beşir, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile öğrenciler de eşlik etti.

Başkan Yele, Kapalı Pazaryeri Esnafıyla Kahvaltıda Buluştu Başkan Yele, Kapalı Pazaryeri Esnafıyla Kahvaltıda Buluştu

100. Yıl Eğitim Hatıra Ormanında 100 Öğrenciden 100 Fidan

Çiftlikköy Belediyesi, Çiftlikköy Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Orman İşletme Müdürlüğü’nün katkılarıyla yapılan etkinlikte, Orman İşletme Müdürlüğü’nden temin edilen defne ve fıstık çamları toprakla buluştu. Çiftlikköy Şehit Abdulhamit Kaya Ortaokulu, Şehit Talha Bahadır Ortaokulu, Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu ve Mehmet Akif İnan Ortaokulu’ndan 100 gönüllü öğrencinin katıldığı etkinliğin sonunda katılımcılar hatıra fotoğrafı çekildi.

yalova-belediye-kaymakamlik-orman-mudurluk-ogretmen-gun-agac-dikim (6)yalova-belediye-kaymakamlik-orman-mudurluk-ogretmen-gun-agac-dikim (5)yalova-belediye-kaymakamlik-orman-mudurluk-ogretmen-gun-agac-dikim (3)yalova-belediye-kaymakamlik-orman-mudurluk-ogretmen-gun-agac-dikim (2)yalova-belediye-kaymakamlik-orman-mudurluk-ogretmen-gun-agac-dikim (1)

Editör: Arda Yavuz