Başkan Yele Öğrencilerle Sahil Temizliğinde Başkan Yele Öğrencilerle Sahil Temizliğinde

YENİŞEHİRLİOĞLU, “GERÇEK SANATÇI OLABİLMEK İÇİN BUNUNLA DERTLENMEK LAZIM”
Bahadır Yenişehirlioğlu, popüler kültürü eleştirdiği konuşmasında, “Popüler kültüre uygun olarak pek çok piyasada dolaşan sanatçı var. İki tane, üç tane beste yapıyorlar, olmadık olmadık sözleri birbirinin ardında sıralıyorlar. Çok özür dilerim oralarını buralarını açıyorlar, başka şeyleri pazarlayarak kendilerini sanatçı diye tanıtıyorlar. Oysa ki bunlar gerçek sanatçılar değil. Gerçek sanatçı olabilmek için bununla dertlenmiş olmanız lazım. Birçokları geliyor diğerleri gidiyor. Sektör bu çünkü, yerine yenisini üretiyor, kullan tüket at yenisini al gibi, mamül. Ben bunlara sanatçı demeyi bile kendime zul kabul ediyorum. Ama Yücel Arzen gibi sanatçılar zamansız sanatçılardır. Ve ortaya koyduğu eserler de önemlidir” ifadelerini kullandı.
Yalova Ciflikkoy Belediye Baskan Ali Murat Silpagar Bahadir Yenisehirlioglu (4)YENİŞEHİRLİOĞLU’NDAN BAŞKAN SİLPAGAR’A TEŞEKKÜR
Yenişehirlioğlu, Başkan Silpagar’a da Çiftlikköy için gerçekleştirdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “Başkanım size teşekkür ediyorum, şimdilerde aday değilsiniz ama hala belediye başkanısınız. Belediye başkanı olduğunuz son ana kadar bu dertle dertlendiğiniz için, bu derdi taşıyan insanları buraya davet edip Yalova’nın ve Çiftlikköy’ün değerli halkıyla buluşturma gayreti taşıdığınız için hassaten size teşekkür ederim. Ama bu bir bayrak yarışıdır. Siz de bunu son derece büyük bir olgunlukla karşıladınız. Bayrağı başka bir genç arkadaşınıza verdiniz. Şimdi o sizin bıraktığımız yerden devam edecek. Bu birlikteliği sağladığınız için, son güne kadar, son ana kadar hizmetle hemhal olduğunuz için size ayrıca teşekkür ederim” dedi.
Yalova Ciflikkoy Belediye Baskan Ali Murat Silpagar Bahadir Yenisehirlioglu (2)ARZEN’DEN SİLPAGAR’A, “DAVANIN HOR OLDUĞUNU BİLİP, KENDİNİZİ BU DAVAYA YOLDAŞ ETTİNİZ”
Ardından sahne alan AK Parti İstanbul Milletvekili, besteci ve sanatçı Yücel Arzen’le Sezen Kiremit Orkestrası ise birbirinden güzel eserlerle izleyicilerden alkış aldı. Necip Fazıl Kısakürek’in Sakarya, Utansın, Şarkımız Bizim gibi eserlerini seslendiren Arzen ve Kiremit’e, Visal ve Ruhum Sana Aşık şiirlerini okuyan Başkan Silpagar da sahnede eşlik etti. Etkinlikte Başkan Silpagar’a teşekkürlerini ileten Arzen, “Size herkesin huzurunda bir kere daha teşekkür etmek istiyorum, niçin teşekkür etmek istiyorum, vefanızdan, çabanızdan, samimiyetinizden. Davanın hor olduğunu bilip te, kendinizi bu davaya yoldaş etmenizden. Hepsinden dolayı biz şahidiz, sizi seviyoruz hakikaten. Size başkan demeyen utansın” ifadelerini kullandı. Etkinliği izlemeye gelen Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Dr. Recep Hacı’ya başarılar dileklerini ileten Arzen’e, konser sonrasında Başkan Silpagar ve Başkan Adayı Dr. Recep Hacı tarafından çiçek ve anı tabağı hediyeleri takdim edildi.

Yalova Ciflikkoy Belediye Baskan Ali Murat Silpagar Bahadir Yenisehirlioglu (3)

Editör: Arda Yavuz