Başkan Yele, “Doğa İçin, Geleceğimiz İçin Çalışıyoruz” Başkan Yele, “Doğa İçin, Geleceğimiz İçin Çalışıyoruz”

Okulun 5-D sınıfı öğrencileri, İngilizce derslerinin konusu olan ‘Animal World’ konusunu sokak hayvanlarıyla birlikte işledi. İngilizce öğretmenleri Filiz Çavuş’la birlikte Çiftlikköy Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden öğrenciler, bir yandan barınakta bulunan kedi, köpek ve kuşlara mama ve yem verirken, diğer yandan da hayvan dünyasıyla ilgili İngilizce kelime ve cümle pratiklerini yaptı. Ziyaret sonrasında Çiftlikköy Belediyesi ekipleri tarafından yiyecek ve içecek ikramları yapılan öğrenciler, farklı bir İngilizce dersi işlemenin mutluluğuyla barınaktan ayrıldı. 
Yalova Ciftlikkoy Ortaokul Ogrenci Hayvan Barinak Ingilizce Ders (4)Sokak hayvanlarına dair duyarlılıklarını göreve başladığı ilk günden bu yana çeşitli hizmetlerle ortaya koyduklarını ve hayvan dostlarla ilgili pek çok yeniliği de peyderpey uygulayacaklarını dile getiren Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, “Çiftlikköy Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezimiz, örnek bir barınak olarak ilçemizdeki okulların da sıklıkla ziyaret ettiği bir tesisimiz. Çocukların İngilizce derslerini burada işlemeleri gibi çok güzel bir düşüncenin bu şekilde hayata geçmesi de bizi çok mutlu etti. Can dostlarımızla ilgili hizmetlerimiz artarak devam edecek” diye konuştu.

Yalova Ciftlikkoy Ortaokul Ogrenci Hayvan Barinak Ingilizce Ders (5)Yalova Ciftlikkoy Ortaokul Ogrenci Hayvan Barinak Ingilizce Ders (3)Yalova Ciftlikkoy Ortaokul Ogrenci Hayvan Barinak Ingilizce Ders (2)

Editör: Arda Yavuz