Vatandaşlardan gelen ihbar hattını değerlendiren muhabirlerimiz, Güran adlı Çiftlikköylü esnafın, yıllardan beri saha ve tribün inşaatının, atıl bir vaziyette bırakıldığını ve buna artık bir çözüm üretilmesi için, yetkililere Yalova Gazetesi aracılığı ile seslendi.

 İnşaat yerine giden ekiplerimiz, OSB’lerin bulunduğu bölgede inşaatın yarım bırakıldığı, inşaat sahasında hayvan sürülerinin otlatıldığını gördü. Yolların belli bölgelerinde çökmeler olduğu, asfaltın zarar gördüğünü keşfetti. Konuyla ilgili Yalova Gazetesi İhbar hattına ulaşan vatandaşımız, bunun artık bir çözüme kavuşması lazım olduğunu, Çiftlikköy sahasız kaldığını, bu şekilde atıl bir şekilde bırakılmaması gerektiğini, aktardı. İnşaatın akıbeti ile ilgili yetkili makamlardan açıklama bekleyen Çiftlikköy’de yaşayan spor severler, saha tamamlanacak mı yoksa atıl bir şekilde kaba inşaat çürümeye mi terkedilecek, bu sorulara cevap beklediklerini ifade ettiler.

Milli bir servet, çürümeye mi yüz tutacak yoksa Çiftlikköy Sahasına mı kavuşacak? Merak konusu.

Yalovalılar Tatilin Keyfini Çıkarıyor Yalovalılar Tatilin Keyfini Çıkarıyor

Özel Haber : Duygu SARAL

yalova-ciftlikkoy-saha-miras-hazine-milli (19)yalova-ciftlikkoy-saha-miras-hazine-milli (17)yalova-ciftlikkoy-saha-miras-hazine-milli (18)yalova-ciftlikkoy-saha-miras-hazine-milli (14)yalova-ciftlikkoy-saha-miras-hazine-milli (15)yalova-ciftlikkoy-saha-miras-hazine-milli (13)yalova-ciftlikkoy-saha-miras-hazine-milli (12)yalova-ciftlikkoy-saha-miras-hazine-milli (11)yalova-ciftlikkoy-saha-miras-hazine-milli (10)yalova-ciftlikkoy-saha-miras-hazine-milli (9)yalova-ciftlikkoy-saha-miras-hazine-milli (7)yalova-ciftlikkoy-saha-miras-hazine-milli (8)yalova-ciftlikkoy-saha-miras-hazine-milli (6)yalova-ciftlikkoy-saha-miras-hazine-milli (4)yalova-ciftlikkoy-saha-miras-hazine-milli (5)yalova-ciftlikkoy-saha-miras-hazine-milli (3)yalova-ciftlikkoy-saha-miras-hazine-milli (1)yalova-ciftlikkoy-saha-miras-hazine-milli (2)

Editör: Arda Yavuz