Çınarcık, Yalova’dan ve çevre illerden turizm akınına uğrayan ilçelerden birisi oldu. Özellikle yaz ayı normal nüfusunun katlarca üzerine çıkan Çınarcık, bu turizm akınına son sürat hazırlanıyor ve ilçedeki kroniklemiş sorunlar adına çalışmalar yapıyor. Bu kapsamda Hasanbaba Mahallesi ve Harmanlar Mahallesi’nde yol çalışmaları gerçekleştirildi. Çalışmalara ilişkin bilgileri Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt açıkladı.

Başkan Kurt Misafirlerini Ağırladı Başkan Kurt Misafirlerini Ağırladı

Yalova Cinarcik Hasanbaba Harmanlar Mahalle Belediye Yol Calisma (3)“Çalışmalar her noktada aralıksız sürüyor”          

Başkan Kurt resmi sosyal medya hesabından, “Belediye ekiplerimiz tarafından, Hasanbaba Mahallesi 809. Sokak'taki yola 50 ton; aynı mahallede, heyelan nedeniyle yolun çökmesi sonucu açılan 800 metrelik tahliye yoluna ise, 450 ton stabilize malzeme serimi yapıldı. Harmanlar Mahallesi 252. Sokak'ta, 120 metre yağmur hattı çalışması; Taşliman Mahallesi’nde ise sahil düzenleme çalışması yapan özverili ekiplerimiz, kentin her bir noktasında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor” diyerek kamuoyunu bilgilendirdi.

Yalova Cinarcik Hasanbaba Harmanlar Mahalle Belediye Yol Calisma (5)Yalova Cinarcik Hasanbaba Harmanlar Mahalle Belediye Yol Calisma (4)Yalova Cinarcik Hasanbaba Harmanlar Mahalle Belediye Yol Calisma (2)

Kaynak: Haber Merkezi