Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin Grup Toplantısı’nda konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasının başında İstiklal Marşı’nın yazılışının 105. Yıldönümüne ve Şair Mehmet Akif Ersoy Anma Günü’ne dair önemli mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD ve İsrail’in İran’a başlattığı savaş sonrası bölgeye sirayet eden çatışmaları da dile getirerek Türkiye’nin aldığı pozisyonu ve 86 milyon vatandaşın güvenliği için alınan önlemlerden de bahsetti.

Konuşmasında yaklaşan Ramazan Bayramı’nı da konu alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkemizin 81 ilindeki yaklaşık 18 milyon emekliyi yakından ilgilendiren gelişmeyi de kamuoyuyla paylaştı.

Emekli İkramiyeleri Ödenmeye Başlıyor ve Maaşlar Erken Yatıyor!

AK Parti’nin Grup Toplantısı’nın son kısmında emeklilere bir müjdesi olduğuna dikkat çeken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu yıl belirlenen 4 Bin Türk Lirası bayram ikramiyesi tutarının Ramazan Bayramı öncesinde yatırılacağını söyledi. Emeklilere her ay 17 ve 28’si arasında yatırılan maaşların bu ay Ramazan Ayı dolayısıyla 14 Mart Cumartesi gününden itibaren yatırılmaya başlanacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasına son verdi.

Emekliler Bekliyor: Bayram İkramiyesine Zam Gelir mi?
Emekliler Bekliyor: Bayram İkramiyesine Zam Gelir mi?
İçeriği Görüntüle

Kaynak: Haber Merkezi