Altınova, Sakarya Deplasmanında Galibiyet Arayacak Altınova, Sakarya Deplasmanında Galibiyet Arayacak

Bölgesel Amatör Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcilerimiz Yeşilovaspor ve Altınova Belediyespor’un çalıştırıcıları Sefa Demir ile Abdurrahman Güneş 20. Hafta için değerlendirmelerde bulundu.
Burhaniye Belediyespor’u 4-2 mağlup ederek kritik bir galibiyet elde ettiklerini ifade eden Demir kalan 6 haftada da aynı performansı sergilemek istediklerini söyledi. Nilüfer Belediyesi Futbol Kulübü’ne 9-0 gibi tarihinin en farklı mağlubiyetini alan Altınova’nın çalıştırıcısı Abdurrahman Güneş ağır yenilginin tüm sorumlusunun kendi olduğunu ifade etti. 
Yalova Yesilova Altinova Belediyespor Bolgesel Amator Kume Futbol Teknik Direktor Aciklama (2)“Kalan 6 maçımızı da kazanmak istiyoruz”
Burhaniye galibiyeti sonrasında açıklamalarda bulunan Yeşilovaspor Teknik Direktörü Sefa Demir,“ Çok sayıda oyuncumuzun ayrılmasına rağmen kalan arkadaşlarımızla birlikte zirve yarışını sonuna kadar sürdüreceğiz. Göreve geldiğimiz andan itibaren takımı toparlayıp puan kaybı yaşamadan zirve mücadelesine devam edeceğiz. Hafta sonunda takipçimiz Burhaniye Belediyespor ile ikincilik adına çok kritik bir müsabaka oynadık. Maçı 4-2 kazanarak en yakın rakibimizle aramızdaki puan farkını 7’ye çıkarttık. Bu anlamda olası Play-Off ve dördüncü lig için ikincilikteki yerimizi garanti altına almak istiyoruz. Kalan altı maçımızı da kazanıp ligi en üst noktada bitirmeyi hedefliyoruz” dedi. 
“Taraftarımıza teşekkür ediyoruz”
Yönetimin ve taraftarın kendilerine moral olduğuna vurgu yapan Demir,” Hafta sonunda aldığımız galibiyetin ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Adeta 12. Adam rolünü üstlenen taraftarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. 90 dakika boyunca sahada ve kenarda oturan tüm oyuncularımıza güç oldular, moral oldular. Galibiyetin kilit rolünü oynadılar” diyerek sözlerini tamamladı. 
Yalova Yesilova Altinova Belediyespor Bolgesel Amator Kume Futbol Teknik Direktor Aciklama (1)“İkinci yarının başında demoralize olduk”
Altınova Belediyespor Teknik Direktörü Abdurrahman Güneş, “Müsabakaya aslında kötü başlamadık. İlk golü yiyene kadar yarım saat kadar rakibimizle başa baş oyun ortaya koyduk. Ancak yaşanan bir sakatlık pozisyonunda hakem oyunu devam ettirdi ve kalemizde golü gördük. Hemen ardından ikinci golü yedik ve devre arasına 2-0 geride girdik. İkinci yarıda takımımız tamamen demoralize oldu. Üst üste gollerle sahadan 9-0 mağlup ayrıldık. Bu skorun bir açıklaması olamaz. Tüm sorumluluk benim” şeklinde konuştu.


 
 

Editör: Arda Yavuz