İnşaat firmaları başta olmak üzere müteahhitlerin ve sektör temsilcilerinin katılım gösterdiği organizasyonda, 70 stand ve 70 müteahhitlik firması hazır bulundu. İstanbul Wow Convention Center’da gerçekleştirilen İnşaatçılar Buluşmasını 200 kişi ziyaret etti.

Marmara İş Hayatı Dernekleri Federasyonu MARİFED’ in düzenlemiş olduğu İş Geliştirme Platformu 2012 İnşaat Sektör Buluşması programı 29 Eylül Cumartesi Wow Convention Center’ da yapıldı.

Aynı anda birçok sektör duayeninin bir araya gelme fırsatı bulduğu organizasyona Yalova’dan Yasiad üyesi Taştanlar Mühendislik ele Deta Mermer firmaları katılım gösterdi. İnşaat sektöründeki gelişmeleri ve son teknolojileri yerinde görme imkanı  bulan firma temsilcileri organizasyondan memnun ayrıldı.

İnşaat sektörünün temsilcilerini buluşturan organizasyonda konuşan MARİFED İnşaat Taahhüt Komite Başkanı Ömer Faruk Ekşi, sektörün geçen yıla göre az da olsa daralma yaşadığını bu nedenle ticareti arttırmak için ve üyelerimiz arasındaki iç ticareti geliştirmek için bu programın düzenlendiğini aktardı.

Editör: TE Bilişim