Altınova’dan Serbest Düşüş! Altınova’dan Serbest Düşüş!

Gelişmekte Olan Spor Federasyonu(GOSBF) tarafından 6-7 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenen Gençler Kuraş Türkiye ŞampiyonaAksaray Spor Salonunda gerçekleştirildi. Türkiye’nin birçok noktasından gelen sporcular arasından ilimizi temsil eden Fırat Mutanoğlu ve Samet Kızılkan üçüncü olarak turnuvayı bronz madalyayla tamamladı.
Dereceye giren sporculara ödüllerini takdim ettikten sonra Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, “Spor Şehri Aksaray birçok medeniyete ev sahipliği yapmış İç Anadolu’nun incisi Salihler Şehri’nde Türkiye Kuraş Şampiyonası’na ev sahipliği yaptık. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.
Yalova, Gelişmekte Olan Spor Federasyonu(GOSBF)’nun düzenlediği Türkiye Şampiyonalarında madalya toplamaya devam ediyor. Son olarak Gençler Türkiye Kuraş Şampiyonasını Yalovalı sporcular iki madalyayla noktaladı.
Yalova Kuras Turkiye Sampiyona Sporcu Madalya Bronz (4)81 kiloda mücadele eden Fırat Mutanoğlu ve 90 kilo sporcumuz Samet Kızılkan Türkiye üçüncüsü olup bronz madalyayı boynuna taktı. Diğer sporcularımız Halil İbrahim Kaymaz, Mert Çiçek, Ayşa Kaplan, Zeynep Aydıner ise Türkiye beşinciliği ile turnuvayı tamamladı.

Yalova Kuras Turkiye Sampiyona Sporcu Madalya Bronz (2)Yalova Kuras Turkiye Sampiyona Sporcu Madalya Bronz (1)

Editör: Arda Yavuz