Rehber öğretmenleri Fatma Yıldız öncülüğünde başlatılan “Görmezden Gelme” projesi kapsamında öğrenciler, sokak hayvanlarına destek olmak amacıyla anlamlı bir çalışma gerçekleştirdi.

Proje çerçevesinde öğrenciler, Yalova Belediyesi tarafından temin edilen mama kumbarasında biriktirdikleri kedi ve köpek mamalarını Yalova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerine teslim etti. Öğrencilerin bir süre boyunca topladığı mamalar, sokak hayvanlarının beslenmesine katkı sağlamak amacıyla belediye ekiplerine ulaştırıldı.

Sadece mama toplamakla kalmayan öğrenciler, proje kapsamında farkındalık oluşturmak için de yaratıcı bir etkinlik düzenledi. Boyalarla ellerini renklendiren öğrenciler, mama kumbarasının üzerine el izlerini bırakarak “sokak hayvanlarını görmezden gelmeyelim” mesajını verdi. Bu etkinlik hem projeye görsel bir anlam kazandırdı hem de sokak hayvanlarına yönelik duyarlılığın artırılmasına katkı sağladı.

Gençlerin Duyarlılığı Alkış Topladı (3)

İstiklal Marşı’nın 105. Yıl Dönümü Yalova’da Anıldı
İstiklal Marşı’nın 105. Yıl Dönümü Yalova’da Anıldı
İçeriği Görüntüle

Gençlerin Duyarlılığı Alkış Topladı (4)

Gençlerin Duyarlılığı Alkış Topladı (1)

Kaynak: Haber Merkezi