18-24 Mart tarihleri arasında farkındalık yaratmak amacıyla kutlanan “Yaşlılara Saygı Haftası” nedeniyle ülkemizde çeşitli etkinlikler gerçekleştiriliyor ve yaşlı insanlar ziyarete edilerek mutlu edilmeye çalışılıyor. Bu hafta kapsamında da Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetimi’nden örnek bir davranış gerçekleştirildi. Hastane Başhekimi Dr. Hasan Ergenç ve beraberindeki hastane personelleri, hastanede yataklı tedavi gören yaşlı vatandaşları ziyaret etti ve sohbet ederek tedavi süreçleri ile ilgili bilgi aldılar.

Yalova Egitim Arastirma Hastane Yasli Hafta Ziyaret Bashekim (6)Keyifli görüntülerin çıktığı ziyarete ilişkin hastaneden yapılan açıklamada, “Onlar ile sohbet ederek tedavi süreçleri ile ilgili bilgi aldık. İstek ve taleplerini yerinde dinledik. Onları sağlıklı ve mutlu görmek bizleri mutlu etti. Ayrıca serviste hastalarımıza hizmet veren başta hemşire arkadaşlarımız olmak üzere tüm ekip arkadaşlarımıza emekleri ve özverileri içinde ayrıca teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız…” ifadelerine yer verildi.

Müdür Karakuş Laborantları Kutladı Müdür Karakuş Laborantları Kutladı

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Yalova Egitim Arastirma Hastane Yasli Hafta Ziyaret Bashekim (9)Yalova Egitim Arastirma Hastane Yasli Hafta Ziyaret Bashekim (8)Yalova Egitim Arastirma Hastane Yasli Hafta Ziyaret Bashekim (7)Yalova Egitim Arastirma Hastane Yasli Hafta Ziyaret Bashekim (4)Yalova Egitim Arastirma Hastane Yasli Hafta Ziyaret Bashekim (5)Yalova Egitim Arastirma Hastane Yasli Hafta Ziyaret Bashekim (3)Yalova Egitim Arastirma Hastane Yasli Hafta Ziyaret Bashekim (1)

Editör: Arda Yavuz