12. Haftada son sıradaki Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayan Sarı Yeşilli ekibimiz rakibiyle 3-3 berabere kaldı. Kan kaybetmeye devam eden Yalova ekibini alt sıralardaki rakiplerinin kazandığı puanlar sonrasında tehlike çanlarını erkenden hissetmeye başladı.

Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda oynanan karşılaşmada Recep Buğra Çetin, Batuhan Sarigül ve Önder Osman Zengin hakem üçlüsü görev yaptı. Maça tempolu başladı. Henüz 11. Dakikada konuk ekip Muhammed Oğuzhan Ceylan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden 4 dakika sonra Balıkesir ekibi gol perdesini aralayan Muhammed’le bir gol daha bularak farkı 2’ye çıkarttı.

Taşköprüspor Lige Katılmıyor! Taşköprüspor Lige Katılmıyor!

Üstündeki şoku çabuk atlatan Abdurrahman Güneş’in ekibi 24’te Kerem Ali Seymen’le golü bularak farkı 1’e indirdi. Bu golle adeta şahlanan temsilcimiz 38’de Mustafa Aydoğdu Aydoğan ve 44. Dakikada ise Enes Domurcuk’un golleriyle 2-0 geriye düştüğü maçta devre arasında 3-2 önde girmeyi başardı.

İkinci yarıda oldukça hareketli geçti. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor günün yıldızı Muhammed Oğuzhan Ceylan’la 67’de bir gol daha bularak skoru 3-3 yaptı. Sarı Yeşilli ekibimiz 90+8’de kazandığı penaltı atışını ise Muhammed Uğur Kalço ile golle sonuçlandıramayınca mücadele 3-3 tamamlandı.

yalova-altinova-balikesir-bolgesel-amator-lig-futbol (1)

Editör: Arda Yavuz