Elazığ Basketbol’u yendikleri için mutlu olduklarını söyleyen başarılı spor adamı Ege Yapı Urla Gençlik’i de yenmek istediklerini ifade ederek tüm Yalovalıları bu maça davet etti.

“Kritik sınavda kazandığımız için mutluyuz”

HDI Sigorta Yalova VİP Genel Menajeri Alper Erin, “Ligde kritik bir maç olarak baktığımız mücadelede play-off’un en güçlü adaylarından rakibimiz Elazığ Basketbol’u güzel bir oyunun ardından 77-67 mağlup etmesini bildik. Bu galibiyet bize ilaç gibi geldi. Hem kırmızı bölgenin üzerinde rahat nefes aldık hem de rakiplerimizin kaybetmesiyle adeta matematiksel anlamda play-off için ilk 9 şansı doğdu. Bu kritik sınavda kazandığımız için mutluyuz. Şimdi önümüzde, sahamızda oynayacağımız Urla maçı var. Bu karşılaşmada da kazanmayı hedefliyoruz” dedi.

“Yalovalı taraftarları bu maça bekliyoruz”

Pazar günü Urla Gençlik’le kritik bir maç oynayacaklarını belirten Erin,” Elazığ maçı artık geride kaldı. 19 Mart Pazar günü saat 14.00’te 90. Yıl Spor Salonu’nda Urla Gençlik’i ağırlayacağız. Bu önemli müsabakada taraftar desteğine ihtiyacımız var. Bütün Yalovalı basketbolseverleri maç için tribünlere davet ediyoruz” diye konuştu.

Editör: Uğur TEZCAN