Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile Tüm Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında “Akıl ve Zekâ Oyunları” İlçe Turnuvaları Yalova genelinde gerçekleştirildi. Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı resmi/özel ilkokul ve ortaokullardaki öğrencilerin katılım sağladığı turnuva 10 kategoriden oluştu. 28 Şubat Çarşamba günü başlayan İlçe Turnuvaları 8 Mart Cuma günü sona erdi.

Yalova Bakanlik Il Milli Egitim Akıl Zeka Turnuva Ilce Sonuc Final (3)İlçe turnuvalarına ilkokul ve ortaokul kategorilerinde toplamda 10 oyunda 307 öğrenci katılım sağladı. İl finali ise 17 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. İl Finali’nin kazananları, bu yıl 24-26 Mayıs 2024 tarihlerinde Rize ilinde yapılacak olan turnuvaya katılma hakkını kazanacak.

Yalova Üniversitesi Prof. Dr. Didem Buhari’yi Ağırlayacak Yalova Üniversitesi Prof. Dr. Didem Buhari’yi Ağırlayacak

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Yalova Bakanlik Il Milli Egitim Akıl Zeka Turnuva Ilce Sonuc Final (6)Yalova Bakanlik Il Milli Egitim Akıl Zeka Turnuva Ilce Sonuc Final (5)Yalova Bakanlik Il Milli Egitim Akıl Zeka Turnuva Ilce Sonuc Final (4)Yalova Bakanlik Il Milli Egitim Akıl Zeka Turnuva Ilce Sonuc Final (2)

Editör: Arda Yavuz