“Olaylı maçı İstanbul Efendileri kazandı”

Çayırova Spor Salonunda oynanan maçlar kapsamında Semt77 Acarspor ile normal sezonda C grubunda mücadele eden Çayırova Belediyesi’ni temsilcimizi çeyrek finalde eleyen İstanbul Efendileri önce 81-65 ardından olaylı maçta 67-60 mağlup etmeyi başardı. İkinci maçın son 10 saniyesinde yaşananlar ise hafızalara kazındı.

Karşılaşmanın bitimine 3 saniye kala Kutay Akpulat kullandığı ilk serbest atışla skoru 60-60’la eşitlerken, sonrasındakini kaçırdı. Ribauntta top Çayırova'da kaldı ancak Kadir Çıpa topu çaldı. Hakemler Çipa'ya faul çalınca ortalık karıştı. Ev sahibi ekip karara şiddetle itiraz etti. Oyun 12 dakika durduktan sonra Can Altıntığ, Serhat Uğur ve Kutay Akpulat diskalifiye edildi. 1 saniye kala çizgiye giden Hamit Sezaver 8 serbest atışın 7'sini sayıya çevirdi ve İstanbul Efendileri 67-60 galip gelerek deplasmanda 2-0'la döndü. Bu seride üçüncü maç pazartesi günü Küçükçekmece Halkalı Spor Salonunda oynanacak ve 14:00’da başlayacak.

“Kapaklı Zorlansa da kazandı”

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Spor Salonunda oynanan maçlar kapsamında ev sahibi Kapaklı ilk maçı 65-60 ardından ikinci maçta da Esenler Erokspor’u 75-73 yenmeyi başardı. ilk maça oranla ikinci maçta oldukça zorlanan Tekirdağ ekibi, İstanbul’da bir maç kazanması halinde adını finale yazdıracak. Serinin üçüncü maçı bugün Başakşehir Spor Kompleksi’nde oynanacak ve 18:00’da başlayacak.

İstanbul Efendileri ve Kapaklı Bir Adım Önde (1)

Editör: Rümeysa Şahin