Kadıköy’ün Emekçileri Çevreyi Temizliyor Kadıköy’ün Emekçileri Çevreyi Temizliyor

Başkan Tavşan, çocuklarla bir araya gelerek onların neşeli dünyasına ortak oldu. Şişme oyun parkları, nostaljik salıncak, yüz boyama, sosis balon, şut kalesi gibi birbirinden eğlenceli aktivitelerle dolu alanda çocuklar doyasıya eğlendi. Ayrıca, pamuk şeker ikramlarıyla çocukların yüzlerinde tatlı gülücükler oluşturuldu.

Çocuk ve aileleri ile muhabbet eden Başkan Tavşan, birlikte oyunlar oynamayı da ihmal etmedi. Şut kalesinde oğluna şut çeken Başkan Tavşan, gol sevincinin ardından bu kez kaleye kendisi geçti. Ardından, küçük bir kız hayranının imza isteğini karşılıksız bırakmayan Belediye Başkanı Tavşan, boyama alanında koluna ‘Yılmaz Tavşan’ yazıp birlikte fotoğraf çekildi.

Yalova Kadikoy Belediye Baskan Yilmaz Tavsan 23Nisan Kutlama Cocuk (2)“Canı gönülden kutluyorum”

Tavşan, 23 Nisan'ın önemine vurgu yaparak, Türk milletinin iradesini temsil eden bu özel günü coşkuyla kutladıklarını belirtti. Tavşan, “Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Bugün çocuklara özel adanan bir bayram. Dünyada ilk çocuklar adına adanmış bir bayram. Aynı zamanda Türk milletin iradesini ortaya koyan Büyük Millet Meclisi'nin de açılış günü. Yine aynı zamanda yoktan var olmuş bir ulusun egemenlik günü. O yüzden Egemenlik ve Çocuk Bayramı adı altında kutluyoruz. Ben bu vesileyle tüm çocuklarımızın, tüm Türk milletinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı canı gönülden kutluyorum” dedi.

Yalova Kadikoy Belediye Baskan Yilmaz Tavsan 23Nisan Kutlama Cocuk (1)Göreve gelir gelmez çocuklar için neler yapabileceklerini düşünmeye başladıklarını belirten Başkan Tavşan, “Küçük bir festival, küçük bir şenlik yapmayı düşündük. Ama sağ olsun şu an da gördüğümüz üzere halkımız gerçekten buna çok bir ihtiyaç duymuş. Çok yoğun bir talep gösterdiler. Saat 2'de başlayıp 7'de bitecek olan bu şenliğe çok yakından ilgi gösterdiler. Bu bizi çok sevindirdi. Geleceğe dönük, daha büyük adımlar atmamızı düşündürüyor. Biz Kadıköy Belediyesi olarak çocuklarımızın, gençlerimizin ve kadınlarımızın her zaman yanında olacağımızın sözünü vermiştik. Buradan aynı sözü tekrarlıyorum. Biz 23 Nisan'da bu şenlikle başlattık. 19 Mayıs'ta gençlerimizle devam etmek istiyoruz. Anneler Günü’nde kadınlarımıza devam etmek istiyoruz. 29 Ekim'de, 30 Ağustos'ta, tabi bugünler çok önemli günler. 23 Nisanlarımız, 30 Ağustoslarımız, 19 Mayıslarımız, 29 Ekimlerimiz bunlar Türk milleti olarak bizim gurur günlerimiz. Bu günleri biz gururla, sevinçle kutlamalıyız çünkü resmi bayramlarını kutlayamayan millet dini bayramlarını da kutlayamaz. Biz bu düşünceyle yola çıktık ve 5 yıl boyunca da bu düşünceyle yolumuza devam etmek istiyoruz. Kadıköy halkı bize şunu gösterdi. Bu düşüncelerimizle aynı fikirdeler, ortak akıldayız. Bu bizi çok sevindirdi. Geleceğe dair Kadıköy'de umutlarımızı daha da arttırdı. Ben tekrardan kendilerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kadıköy Belediyesi tarafından gerçekleştirilen bu coşkulu 23 Nisan kutlaması, çocukların yüzlerindeki mutluluğu ve birlik duygusunu ön plana çıkararak unutulmaz bir gün olarak tarihe geçti.

Editör: Arda Yavuz