CHP Yalova Milletvekili Aday Adayı Derya Sibel Dağyolu, adaylık açıklamasından sonra adeta arı gibi çalışıyor. CHP Yalova Milletvekili Aday Adayı eğitimci, tarihçi Derya Sibel Dağyolu, dur durak bilmeden ziyaretlerine ve toplantılarına devam ediyor. Milletvekili Aday Adayı Derya Sibel Dağyolu, Çiftlikköy CHP İlçe Başkanı Cüneyt Çalışkan ve yönetimi, CHP Çiftlikköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Lale Bektaş ve yönetimi, Çınarcık CHP İlçe Başkanı Ali Zara ve yönetimi, Çınarcık CHP Kadın Kolları Başkanı Hasibe Birgin ve yönetimi, Altınova CHP İlçe Başkanı Cemalettin Kılıç, Armutlu CHP İlçe Başkanı Ali Çetinkaya ve yönetimi, Termal CHP İlçe Başkanı Selahattin Aksoy ve yönetimi, Esenköy CHP Belde Başkanı Mehmet Başmaev ve yönetimi, CHP Esenköy Belde Kadın Kolları Başkanı ve yönetimi, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Yalova Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Vildan Alkış, Yalova Yeni Yaşam Engelliler Derneği Başkanı Lale Dondurmacı ile Yalova’daki esnaflarımıza ziyaretler gerçekleştirdi.

‘Sorumluluğumun bilincindeyim, çok çalışacağım’

Yaşadığım şehre, ülkeme, çevreme ve vatandaşlarımıza karşı sorumluluklarım var ifadelerini kullanan CHP Yalova Milletvekili Aday Adayı Derya Sibel Dağyolu, “Yalova ve ülkem için çok çalışacağım, sorumluluk sahibi bir insanım ve bu doğrultuda yola çıktım. Ülkem ve vatan sevgim dolayısıyla bunu kendime görev olarak görüyorum. İdealist biri olarak yetiştirildim ve tüm benliğimle çalışacağıma söz veriyorum. Ben Yalova sevdalısıyım, bu şehre aşığım ve Yalova’yı çok daha güzel bir konuma taşımak istiyorum. Yalova’yı Türkiye Büyük Millet Meclisinde en iyi şekilde temsil edeceğimin garantisini veriyorum. Kadınlarımızın, çocuklarımızın ve halkımızın yükselen sesi olacağım, onların haklarını her şart ve koşulda savunacağım” dedi.

‘Çok faydalı bir toplantı oldu’

Cumhuriyet Halk Partisi Subaşı Örgütü'nü ziyaretinde ülkemizin ve kentimizin gündemi, sorunları ile ilgili fikirler üzerine konuşarak oldukça faydalı bir görüşme gerçekleştirdiklerini söyleyen CHP Yalova Milletvekili Aday Adayı Derya Sibel Dağyolu, “Doğaya, sanata önem veren başkanı olduğu belediyesinin ismini çalışmalarıyla çok güzel bir konuma taşıyan çok kıymetli Belediye Başkanımız Turan Canbay'a, çok kıymetli büyüğüm tarih-sanat ile ilgili oldukça ses getiren başarılı çalışmalara imza atan Sözlü Tarih Grubu Başkanımız ve Cumhuriyet Halk Partisi Subaşı Belediyesi Meclis Üyemiz Zeki Gürsu Ağabey'e ve çok kıymetli eşi hanımefendi Gülcan Gürsu'ya, CHP Belde Kadın Kolları Yönetimi, Meclis Üyemiz Necmettin Onat'a, Subaşı Cumhuriyet Halk Partisi yönetim ekibine, Subaşı Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanımız Fatma Işık Kesman'a ve yönetim ekibine, Subaşı Gençlik Kolları Başkanımıza, Hacı Bektaşi Veli Subaşı Şube Başkanımız Nuri Çimen ve yönetimine, Neşeli Cafe İşletmecisi çok değerli Canan Neşeli hanımefendiye ve parti örgütümüzdeki partililerimize misafirperverlikleri, hoşgörüleri, nezaketleri için hepsine çok çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

MANŞET ‘Kadının yükselen sesi olacağım’ (4)MANŞET ‘Kadının yükselen sesi olacağım’ (3)MANŞET ‘Kadının yükselen sesi olacağım’ (2)

Editör: Uğur TEZCAN