Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, Yalova Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Erhan Dede, İl Tarım ve Orman Müdürü Suat Parıldar, Yalova Ticaret İl Müdürü Alpaslan Tunalı, Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin, MARKA Yalova Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Murat Özkan, KOSGEB Yalova İl Müdürlüğü Uzmanı Zuhal Büyükaltınbaş, YTSO İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Merva Gençer, Yalova Girişimci Kadınlar Derneği (YAGİKAD) Başkanı Emine Yüksekol ve Dernek Üyeleri ile Yalova’da faaliyet gösteren kadın kooperatiflerinin başkan ve üyeleri ile üretici kadınların katılım sağladı.

YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, “Kadın gücünü ekonomiye dahil etmek, toplumumuzun kalkınmasında büyük bir öneme sahip. Bu toplantıda atılan adımlarla, kadınlarımızın iş hayatında daha fazla söz sahibi olmalarına destek olmayı hedefliyoruz. İl müdürlerimiz, Kadın Girişimciler Kurulumuz, Yalova Girişimci Kadınlar Derneği ve kadın kooperatiflerimizle bu alanda yapılacak çalışmaları istişare ederek kadın girişimcilerimizin başarılarına katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Ayrıca, kadın kooperatiflerinin daha fazla destek görmesi için çeşitli teşvikler ve eğitim programları geliştirmeyi planlıyoruz. Bu sayede, kadınların iş hayatında daha güçlü bir şekilde yer almalarını sağlayacak fırsatları sunmayı hedefliyoruz” dedi.

HABER/ RÜMEYSA ŞAHİN

“Kadınların iş hayatında daha güçlü bir şekilde yer almalarını sağlayacağız” (4)“Kadınların iş hayatında daha güçlü bir şekilde yer almalarını sağlayacağız” (1)

Editör: Rümeysa Şahin