“Bizim yollarımız yirmi beş yıl önce şimdikinden daha düzgündü.”

Karadere Köyü sakinlerinden Mutlu Sadıç isimli vatandaş gazetemize, köy yollarının problemi ile ilgili şikayetini dile getirdi. Tozdan topraktan camlarını açamadıklarını ifade eden Sadıç,

 “İki sene üç sene önce köyümüzde kanalizasyondan dolayı köy içi olsun köy dışı ana yol olsun her tarafı kazılmıştı. Bir yıl sonra yolun karşı tarafına su hattı çekildi. Geçen senede doğalgazdn dolayı tekrar kazıldı.

Karadere Yalova Koy Yolu Haber (2)‘Kışın Çamur, Yazın Toz Toprak’

Up Ucuz En ucuz Pazar ! Up Ucuz En ucuz Pazar !

Doğalgaz çalışmalarının bittiği bir yılı geçtiği halde yollarımız kışın çamur içinde yazında toz toprak içindeyiz. Balkonlarımıza çamaşır asamıyoruz. Yazın evlerin camlarını açamıyoruz. Sabah balkonları yıkıyoruz akşama kadar toz toprak içindeyiz.

Karadere Yalova Koy Yolu Haber (1)‘Seçim Öncesi Bildirdik’

Seçimlerden önce gelen meclis üyelerine bu sorunları bildirdiğimiz de, Yalova il özel idaresinin asfalt tesisini kurmakta olduğunu faaliyete geçtiği gibi ilk Karadere köyünün yol sorununun çözüme kavuşturulacağına dair söz verdiler . Ama seçimler bitti verilen sözlerde unutuldu. Bizim yollarımız yirmi beş yıl önce şimdikinden daha düzgündü.” açıklamasında bulundu.

Özel Haber : Duygu Saral

Muhabir: Duygu Saral