Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri geçtiğimiz Cuma günü yanlarında getirdikleri Yalova sabun çiçeklerini annelere hediye ettiler. Boya kitapları, boya kalemleri ve resim kağıtları da götüren kadın meclisi üyeleri yanlarında getirdikleri yiyecekleri depremzede anne ve çocuklara ikram ederken, çocuklarla da oyunlar oynadılar. Birlikte resim çizip, boya kitaplarını boyadılar.

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Fadime Yıldırım Karoğlu; bu ziyaretlerin belli aralıklar ile devam edeceğini anneler ve çocukların mutluluğunu çok önemsediğini belirtti. Oyun Terapisti ve Sosyolog Melike Barutçu da depremzede annelerle deprem sonrası yaşanan travmalarla ilgili sohbet ederek annelere önerilerde bulundu. Çocukların resimlerini de yorumlayan Oyun Terapisti ve Sosyolog Barutçu resimlerle ilgili değerlendirmelerini aktardı.

Kent Konseyi kadın Meclisinin düzenlediği etkinliğe Aksa Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi 9/C sınıfı Öğrencileri de Kimya Öğretmenleri Dr. Saadet Karabulut’la birlikte katıldı.

Öğrenciler harçlıklarından biriktirerek aldıkları oyuncakları depremzede öğrencilere hediye ederek çocukları sevindirdiler. Dr. Saadet Karabulut öğrencilerinin annelere aldığı hediyeleri de takdim etti.

Depremzede aileler Kent Konseyi Kadın Meclisinin kendilerine gösterdikleri duyarlılıktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek teşekkürlerini dile getirdiler..

kentkonseyi (6)kentkonseyi (4)kentkonseyi (1)kentkonseyi (3)

Editör: Uğur TEZCAN