Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç, ilimizin başarılı boks antrenörlerini makamında ağırlayarak 2023-2024 sezonunu değerlendirdi. Yalova’ya boks branşında birçok başarı sağlayan boks antrenörleri sezon değerlendirmesi ve planlaması yapmak üzere Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç’ı ziyaret edip fikir alışverişinde bulundu.

Yalova Efe Boks Kulübü Başantenörü Yüksel Turhan, Yalova Belediye Spor Kulübü Boks Başantrenörü Fahrettin Aydın ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Boks Başantrenörü Fatih Gökkaya, Müdür Salih Kılıç’la bir araya geldi.

“Yalova, boksta tanınır hale geldi”

“Tüm Bilgi ve Birikimimi Yeşil Yalova FK İçin Kullanacağım” “Tüm Bilgi ve Birikimimi Yeşil Yalova FK İçin Kullanacağım”

Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç, “Yalova’mızın değerli boks antrenörleriyle bir araya gelerek hem fikir alışverişinde bulunduk hem de 2023-2024 sezonu faaliyetleriyle ilgili görüştük. Antrenörlerimizin çalışmalarını takdirde takip ediyor, ilimizin bu branşta Türkiye’nin öncü kentler arasına girdiğini biliyoruz. Yalova, boksta güzel yerlere geldi ve inşallah tüm paydaşlarımızın destekleriyle çıtayı daha yukarılara çıkaracağız. Çalışmalarından başta antrenörlerimiz olmak üzere tüm sporcularımıza başarılar dileriz” şeklinde konuştu.

“Müdürümüze ve ekibine desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz”

Yalova Efe Boks Kulübü Başantrenörü Yüksel Turhan, Yalova Belediye Spor Kulübü Boks Başantrenörü Fahrettin Aydın ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Boks Başantrenörü Fatih Gökkaya, “Bu branşta hep birlikte ortak paydamız olan Yalova boksunu daha ilerilere taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Salih Kılıç da bizlere büyük önem veriyor. Desteklerinden dolayı kendisine teşekkür ederiz” diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: Arda Yavuz