Ligin 28. Hafta maçları kapsamında Turuncu Sarılı ekibimiz bugün Alanya Belediyespor Antalya Güneşi GSK takımına konuk olacak. Alanya 75.Yıl Spor Salonunda oynanacak karşılaşma 17:45’te başlayacak ve TBF Youtube kanalı üzerinden canlı yayınlanacak. Her iki takım açısından büyük önem taşıyan müsabakada Burak Aktaş, Abdullah Uyanık ve Özkan Çağlayan hakem üçlüsü görev yapacak. Ligin ilk yarısında ilimizde oynanan mücadeleyi Yalova’nın perileri 74-51 gibi farklı skorla kazanmıştı.

Geçen hafta Ege Yapı Urla Gençlik’i ağırlayan ve rakibine 63-60 yenilerek büyük hayal kırıklığı yaşayan Turuncu Sarılı ekibimiz bu mağlubiyeti unutarak Ömer Petorak yönetiminde çalışmalarını tamamlayıp kara yoluyla Alanya’ya geçti.

HDİ Sigorta Yalova VİP Genel Menajeri Alper Erin, tek düşüncelerinin galibiyet olduğunu, ilk maçta bunu başardıklarını ve Alanya’da da tekrar etmek istediklerini söyledi.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 28. Haftasında Alanya Belediyespor Antalya Güneşi-HDİ Sigorta Yalova VİP maçının yanı sıra Ege Yapı Urla Gençlik-Kırklareli Basketbol, Botaş Gelişim-DİBA, Emlak Konut Gelişim-Elazığ İl Özel İdare, Turgutlu Belediyespor-Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, İzmit Belediyespor-Tourism x Boğaziçi Basketbol ve Elazığ Basketbol-Fenerbahçe Gelişim maçları oynanacak.

Kızlarımız Kritik Virajda (1)

Editör: Uğur TEZCAN