Adını Süper Amatör Kümeye yazdıran Bordo Yeşilli ekipte kulüp başkanı Ali Yılmaz sağlık ve iş nedenlerinden dolayı istifa ettiğini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Yılmaz istifasını açıkladığı yazısında desteklerinden ötürü yönetim kurulundaki arkadaşlarına Kurtköy muhtarı Yüksel Tutuk ve Kurtköy halkına teşekkür etti.

Bu sezon 1. Amatör Küme A Grubunda mücadele eden Kurtköyspor 14 haftalık maratonu 38 puanla ilk sırada bitirmiş ve tarihinde ilk kez Süper Amatör Kümeye yükselmişti. Yalova’nın başarılı köy kulüpleri arasında yer alan Bordo Yeşilli ekipte yaşanan bu ayrılık sonrasında önümüzdeki haftalarda kongre süreci yaşanması bekleniyor.

“Sen ben yok Kurtköyspor var”

Başkanlıktan istifa ettiğini açıklayan Ali Yılmaz,” Kurtköyspor başkanlığından sağlık ve iş nedenlerinden dolayı istifa etmiş bulunmaktayım. Bu süreçte beni yalnız bırakmayan yönetim kurulumuza, Kurtköy muhtarımız Yüksel Tutuk’a ve Kurtköy halkına taraftarlarımıza çok ama çok teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin. Benim hakkım sonuna kadar helal olsun. Yeni yönetime de şimdiden başarılar diliyorum. Sen ben yok Kurtköyspor var” diye konuştu.

Kurtköyspor’da Şok Ayrılık (3)Kurtköyspor’da Şok Ayrılık (1)

Editör: Uğur TEZCAN