Yalova Gazetesi, “Mahallenin Muhtarı” serisinde Gaziosmanpaşa Mahallesi Muhtarı Şerafettin Dikbaş’ı konuk etti. Dikbaş, Gaziosmanpaşa Mahallesinde geçmişten günümüze kadar süren sorunları anlattı ve yetkililerin çözüm bulmasını istedi. Dikbaş, yetkili kurumlara yolladığı dilekçelerden örnek gösterdi ve diğer gazetelerde çıkmış haberlerin tarihleri ile birlikte tuttuğu dokümanları muhabirlerimizle paylaştı.

“Bunu da ilettik”

Mahallenin sorunlarından bahseden Dikbaş, “İşte dediğimiz gibi Balaban deresi ıslah çalışması. Cezaevinin merkezde kaldığı için Yalova dışına çıkılması. Hal binasının çevrede konutların çoğalması nedeniyle, orada oturan, ikamet eden vatandaşlarımız rahatsız oluyor. Bunun götürülmesini…

Bir konu daha var.

Mahallemize mezbaha yönünden Bursa yolundan giriş yapılırken biraz tehlike arz ediyor. Oradan bir cepin yapılması… O da evraklarımızın içinde var. Bunu da ilettik. Tuna caddemizde meslek lisemiz var. Tam yolun ortasında duruyor. Oraya yıkılırsa, o yol devam ederse bir köprü daha kazanacağız. Daha güzel trafiği çalışan… Yapılan köprülerin hepsi ya yerinde değil ya da geçici, demirden, ahşaptan köprüler var” açıklamalarında bulunarak yetkililerin bir an önce bu duruma çözüme kavuşturmasını beklediklerini iletti.

Muhabir : Duygu Saral

Kamera  : Doğukan Yüksel

“Mahallem Adına Tekrar Talep Ediyorum”“Mahallem Adına Tekrar Talep Ediyorum”3

Editör: Rümeysa Şahin