Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Liginde yer alan kadın voleybol takımı, Süper Amatör Kümede mücadele eden futbol ekibinin yanı sıra birçok branşta faaliyet gösteren Çiftlikköy Belediyespor’un A takım ve altyapıları için can suyu olacak tesisin ihalesini alan firma artan maliyetler sebebiyle inşaat çalışmalarını geçtiğimiz aylarda durdurmuştu.

805 kişi kapasiteli ve tüm spor dallarının kullanımına uygun spor salonumuzun temelleri 2021 yılı içerisinde atılmıştı. 47,5 dönüm arazide 4 bin 536 m2’lik bu tesiste 20 VIP tribünü, 20 kişilik basın tribünü ve engelli oturma alanları,  1 adet 80 m2, 2 adet 50 m2’lik çok amaçlı stüdyo ve minder sporlarına uygun spor salonları, 1 adet 150 kişilik konferans salonu, 1 adet 60 m2 toplantı odası, 3 adet 35’er m2 çok amaçlı atölye, 2 adet sporcular için konaklama odası, spor salonları ve kapalı sahaya hizmet verecek 4 adet sporcu soyunma odaları, 2 adet hakem, 3 adet antrenör odası, 1 adet revir ve doping kontrol odası, bay ve bayan mescitler ve teknik alanlara sahip olacağı belirtilen tesis şuanda atıl bir şekilde bekliyor.

Ne Olacak Bu Çiftlikköy’deki Yarım Kalan Spor Tesisleri (4)Ne Olacak Bu Çiftlikköy’deki Yarım Kalan Spor Tesisleri (3)Ne Olacak Bu Çiftlikköy’deki Yarım Kalan Spor Tesisleri (2)

Editör: Uğur TEZCAN