Süper Amatör Kümede ikinciliğini garantileyen Negmar Tavşanlı Belediyespor 20. Haftada gol şov yaptı. Saha ve seyircisi önünde ligde kalma savaşı veren Esenköyspor’u ağırlayan Lacivert Beyazlılar rakibini 5-0’lık skorla devirdi. Ev sahibi ekibin golleri Bilal Akbay, Furkan Samat Seven(2), Ahmet Güneş ve Murat Güneş’ten geldi.

Bu sonuçla Negmar Tavşanlı Belediyespor puanını 50’ye yükseltirken, gelecek hafta Çiftlikköy Belediyespor’a konuk olacak. 22 puanda kalan Esenköyspor ise evinde Taşköprüspor’la kozlarını paylaşacak.

Yalovagücü Şampiyonluk Koltuğuna Oturdu Yalovagücü Şampiyonluk Koltuğuna Oturdu

Tavşanlı sahasındaki mücadelede Erdem Sırmacı düdük çalarken, Gökhan Çağşırlıoğlu ve Melih Çetin yardımcılıklarını üstlendi. Maça etkili başlayan Negmar Tavşanlı belediyespor 7. Dakikada orta sahadaki dinamosu Bilal Akbay’la öne geçti. Bu golle rahatlayan ev sahibi ekip 35. Dakikada Furkan Samet Seven’in 25 metre mesafeden attığı harika golle farkı 2’ye çıkarttı. Tecrübeli forvet Yalova’daki klasikleşen gollerine 40. Dakikada yenisini ekleyerek takımının devre arasına 3-0 üstün gitmesini sağladı.

Skor avantajını elinde bulunduran Serkan Özdemir’in öğrencileri 66’da Ahmet Güneş ve 72’de de Murat Güneş’le goller bularak sahadan 5-0 galip ayrıldı.

Editör: Arda Yavuz