Antalya’nın Alanya ilçesinde yapılan Okul Sporları Türkiye Finallerinde Yalova Anadolu Lisesine altın madalya getiren Nisanur Güler, bu yıl Fransa'nın Normandiya kentinde 19.su düzenlenecek olan Uluslararası “Okul Sporları Yaz Oyunları” (19th ISF Gymnasiade School Summer Games Normandy 2022)’da ülkemiz ve ilimiz adına madalya mücadelesi verecek.

Dünya’nın en büyük okul sporları organizasyonu olan 60 ülkeden 3600'den fazla katılımcının yarışacağı organizasyonda ülkemizi ve Yalova Anadolu Lisesini temsil etmenin gururunu yaşadığını belirten Güler, “Şampiyonaya davet geldikten hemen sonra çalışmalarımızı artırdık, büyük bir emek sarf ediyoruz İnşallah bu emeğimizin karşılığında birincilik alarak kürsüde bayrağımızı dalgalandırmak istiyorum “şeklinde konuştu.

“Nisanur’a Güveniyoruz”

Yalova Taekwondo İhtisas Kulübü’nün başarılı antrenörü Mehmet Ersoy,” Nisanur'un 2021 yılından itibaren artarak devam eden başarı grafiğini bu şampiyonayla taçlandırmak istiyoruz. Yolumuz uzun çalışmalarımız devam ediyor aldığımız her başarılı sonuç bizleri daha büyük hedeflere yönlendiriyor. Böylesine büyük bir şampiyonadan da başarı ile döneceğimize olan inancımız tam. Sporcumuza güveniyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim