Acarspor’da çalıştığı dönemde 45 şampiyonluk yaşayan İbrahim Ocakçı, Sarı Lacivertli ekiple olan antrenörlük bağını kopardığını ve farklı projelerle Yalova futboluna hizmet vermeyi sürdüreceğini söyledi.
2008’den 2017 yılına kadar olan dönemde önemli bir altyapı oluşturduklarını ancak her seferinde yalnız bırakıldığını belirten Ocakçı, bu yüzden kırgın olduğunu da söyledi.
“Farklı projelerle hizmete devam edeceğim”
Acarspor’la yollarını ayırdığını açıklayan Ocakçı,” 2006 yılında Yalova'ya yerleşip Fenerbahçe Futbol Okulları Yalova koordinatör ve antrenör olarak başlayıp 2008 yılında altyapısı olmayan Acarspor’u alıp şuan itibarı ile her yaş kategorilerinde 45 yakın şampiyonluk ve Türkiye de isim yapmış bir takım yaratmış olmanın gururu ile Acarspor ile olan antrenörlük bağımı bugün itibariyle koparmış bulunuyorum.  Acarspor’a başarılar dilerim. Bununla beraber Acarspor’a bundan sonra futbol altyapısına oyuncu vermeyeceğimi belirtmek istiyorum. Bundan sonra farklı projelerimizle Yalova futboluna hizmet edeceğim. Beni bu yolda yalnız bırakmayan ekip arkadaşlarım Sinan Varol, Yılmaz Kalaycı, Selami Mestanoğlu ve Ahmet Harputoğlu’na teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Editör: TE Bilişim