Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’ndeki temsilcimiz Yeşilovaspor’un Başkanı Yalçın Oruç gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 2024-2025 sezonunda hedeflerinin şampiyonluk olacağını belirten deneyimli spor adamı geçen sezon yaşanan hatalardan ders aldıklarını ifade etti. Başkan Oruç yakında yapacakları kongre ile daha güçlü ve adından söz ettiren yönetimle yola çıkacaklarını da sözlerine ekledi.

Yalova Bolgesel Amator Lig Bal Yesilovaspor Baskan Aciklama Hedef (2)“Futbol takımız bu sezonda şampiyonluk mücadelesine devam edecektir”

Yeşilovaspor Başkanı Yalçın Oruç,” Değerli Yeşilovaspor taraftarı ve takımımıza gönül vermiş iş insanları, 2024-2025 Bölgesel Amatör Liginde mücadele edecek olan futbol takımız bu sezonda şampiyonluk mücadelesine devam edecektir. Maalesef ki geçen sezon bazı hatalar sonucu takımımız kazaya uğramış olup, ve hatalarından ders almıştır. Sezon sonunda istifa kararıma değerli taraftarlarımız ve takımıza gönül veren insanlarımız tarafından yola devam etmem tasvip edilmiştir. Şampiyonluk mücadelesinde başarılar elde etmek adına ve takımızı ilk hedef olarak 3. Lige çıkarmak olacaktır. Bu hususta güçlü ve kendinden söz ettiren örnek yönetim ile yola çıkacağız. 3. Lig hedeflerimiz doğrultusunda kurulacak yönetim kurulu sonrası alacağımız kararlar neticesinde siz değerli taraftarlarımıza, camiamıza şampiyonluk kupasını getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bu hususta siz değerli Yalova halkını camiamızı, taraftarımızı kenetlenmeye davet ediyorum. Yakın zamanda kuracağımız güçlü yönetim kurulunu halkımıza sunacağız. Bize inancını esirgemeyen her zaman yanımızda olan büyük taraftarlarımız müsterih olsun. Geçmişten aldığımız dersler ile çok güçlü şekilde yol alacağız ve takımımızı 3.lige çıkacağız. Bunu hep birlikte başaracağız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür eder, çıkacağımız Şampiyonluk yolunda büyük zaferlere erişmek dileğiyle” şeklinde konuştu.

Yalovalı Raketler Bulgaristan Yolcusu Yalovalı Raketler Bulgaristan Yolcusu

Yalova Bolgesel Amator Lig Bal Yesilovaspor Baskan Aciklama Hedef (1)

Editör: Arda Yavuz