Marina Şimşek YTSK’nın Gurur Oldu Marina Şimşek YTSK’nın Gurur Oldu

13 Haziran Perşembe günü gerçekleştirilecek Türkiye Faal Futbol Antrenörleri Derneği(TÜFAD) Yalova Şubesi kongresi öncesinde başkan Mütahir Özliman’a yönetim kurulunda yer alan ekip arkadaşları özel bir veda programı düzenledi.
Yalova Tufak Kongre Baskan Yonetim Veda Yemek (2)1998 yılından bu yana TÜFAD Yalova Şube Başkanlı görevini yürüten Özliman geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla ayrılığını duyurmuştu.
Yalova futboluna ve antrenörlüğüne uzun yıllar başarıyla hizmet eden Mütahir Özliman’a son yönetimindeki arkadaşları Şekercioğlu’nda düzenledikleri yemekle hem teşekkür etti hem de veda etti. Duygusal anlarında yaşandığı etkinlikte hem TÜFAD Yalova Şubesi yönetimlerinde hem de ilimizdeki birçok amatör kulüp görev alarak hizmet eden merhum Sami Bahçekapılı’da unutulmayarak anıldı.
Yalova Tufak Kongre Baskan Yonetim Veda Yemek (3)Organizasyonda Vahap Diken, Sultan Eyüboğlu, Kamil Erbay, Halil Görtay, İsmail Şengelen, Sefa Demir, Tamer Balkaş, Ferhat Kızılgeçit ve Aytaç Yaka yer alırken, kayınvalidesinin vefatı nedeniyle Bülent Söyler yer alamadı. Özel anların yaşandığı veda yemeğinde Vahap Diken, hizmetlerinden ötürü Mütahir Özliman’a hediye takdim etmeyi ihmal etmedi.
Geçtiğimiz günlerde veda açıklamasında TÜFAD Yalova Şubesi Başkanı Mütahir Özliman,” Veda zaman 1996 yılında kurucusu olduğum 1998 yılından itibaren onur ve gurur ile başkanlığını yaptığım Türkiye Futbol Antrenörleri derneği Yalova Şube Başkanlığı görevime veda ediyorum. Başta merhum Sami Bahçekapılı olmak üzere bu yolu benim ile birlikte yürüyen yol arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Sevgi ve saygılarımla” ibarelere yer vermişti.

Yalova Tufak Kongre Baskan Yonetim Veda Yemek (4)

Kaynak: Haber Merkezi