Borsa İstanbul'da tarihi zirve Borsa İstanbul'da tarihi zirve

Bahçelievler Mahallesi’nde kurulan semt pazarına bu hafta fiyatlarda hareketlilik görüldü. İnsanlar taze sebze meyve ihtiyacını kurulan semt pazarlarından karşılamaya çalışırken, maaşlarda ki artış, paralel olarak sebzeye meyveye vurdu mu sorusunu akıllara getirdi. Vatandaş lira hesabı yaparken, Yalova Semt pazarında gözler tezgahlara çevrildi. 
 Geçtiğimiz haftalarda, ıspanağın kilosu 50 lirayı bulmuştu, bu hafta kuzu ıspanağın kilosu 50 liradan müşterisi ile buluştu.  Bu hafta ıspanak, bazı tezgahlarda yerini  30 liradan satışa bulmuşken, göbek marul 40 lira, kıvırcık 30 lira, taze soğan 20 lirayı buldu. Kereviz 30 lira, brokoli 35 lira, karnabahar 35 liradan alıcısıyla buluştu.
 Taze baharat olarak da geçen nane, dereotu, kişniş 20 lira, tere ve kuzu kulağı 15 lira, maydanoz ise 10 lira ile müşterisiyle buluştu. Havuç ve pırasa kilosu 30 lira, turp 25 ile 30 lira arası, sarmaların vazgeçilmezi pazı 20 liradan tezgahlarda yerini aldı. 
Taze Mantarın kilosu ise alıcıyla 50 liradan pazar tezgahlarında yerini aldı. Patatesin 2,5 kilosu 50 liradan, soğanın kilosu ise 17 liradan alıcısıyla buluştu.

Sera sebzelerinde ise 50 liradan aşağıya ürün yok. Patlıcan, salatalık, dolmalık biber, kabak, biber ise 50 liradan, pazar müşterisi ile buluştu.

Haber: Duygu Saral

Pazarda Hareketlilik Var Foto Galeri: Pazarda Hareketlilik Var

Editör: Arda Yavuz