AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek Battal ve yönetim kurulu üyeleri, Yalova Rizeliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Himmet Bakırcı ve yönetimini ziyaret ettiler. Başkan Bakırcı, derneğin çalışmalarıyla ilgili partili yöneticilere bilgiler verdi. Çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Çalışmalarla ilgili konuşan Bakırcı, “Derneğimiz 2019 yılında kurulmuş olup bugüne kadar faaliyetlerini sürdürmektedir. Rize günleri, yöresel ürün şenliği, kan bağışı kampanyası, Çanakkale Şehitleri Anma Etkinlikleri, Cevdet Aydın Parkı’nda lahana çorbası ve aşure ikramı, Hemşireler Günü’nde hastanede lahana sarması ve Laz böreği ikramı, Ramazan’da gıda yardımı, Rize simidi ve kaşarı ikramı ile öğrencilere burs temini gibi çeşitli etkinlikler ve organizasyonlar gerçekleştirdik. Değerli hemşerilerimize ve Yalova halkına hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz. Etkinliklerimiz bundan sonra artarak devam edecektir. Birliğimiz ve dayanışmamız daim olsun” dedi.

Teşekkür etti

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Başkan Bakırcı, “Derneğimizde, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek Battal ve yönetimini ağırladık. Nazik ziyaretleri için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz” şeklinde konuştu.

‘Güzel çalışmalar yapıyorlar’

Ziyaretle ilgili konuşan Başkan Battal ise, “Rizeliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Himmet Bakırcı ve yönetimi ile bir araya geldik. Çalışmalarla ilgili bilgiler aldık, karşılıklı istişarelerde bulunduk. Yalova’da Rize kültürünü yaymak üzere güzel çalışmalar yapıyorlar. Kendilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz” ifadelerini kullandı.

Rizeliler Derneği’ne ziyaret (2)

Editör: Uğur TEZCAN